Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво става в тази държава ?Къде живеем?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам кой транспорт идва по евтино от морския, а и Донецките въглища били с по-добро качество. Както и да е...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИ аз до скоро мислих, че още мъкнат от Украйна или братски Виетнам, но това в последните години било много рядко явление. Работели си с наши въглища, че са им близо.. и нашите не са по-скъпи.. Виж международните цени, виж транспорта и смятай ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСиндикатите са голяма сган според мен. Спомням си преди 7-8 годинки поех една фирма. Идва някаква и ми вика - аз съм синдикален лидер на незнам кво си И ми размятка някакъв договор, да сме преговаряли по него. Гледам го аз и почвам да чета. Чета, чета.... и най-накрая гледам - той изтекъл На следващия ден във фирмата нямаше синдикати нямаше и синдикален лидерЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Синдикатите са голяма сган според мен. Спомням си преди 7-8 годинки поех една фирма. Идва някаква и ми вика - аз съм синдикален лидер на незнам кво си И ми размятка някакъв договор, да сме преговаряли по него. Гледам го аз и почвам да чета. Чета, чета.... и най-накрая гледам - той изтекъл На следващия ден във фирмата нямаше синдикати нямаше и синдикален лидер
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеСпоред мен Джей: Търсят се начини и поводи за да се узакони по-голяма печалба через повишаване цената на тока за НЕК!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧе от кога бачка с български въглища? Не мъкнат ли още въглища от Жданов? Кви ще са тези български въглища дет ще дойдат по евтино от Украинскитеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПрав си обаче за едно, като нищо може да ползват стачката за да надуят цената на тока, а после да забравят да я свалят ... Иначе, обективни причини за покачването както и да лужат като разпрани, няма.. Оня ден ги гледах по БТВ от всички причини които посочиха, от курса на долара (сякаш в мините плащат в долари ) до бля-бля, стачки, зелени, еко емисии, всичко е мижай да те лажем, ама журналистите и те участват в постановката не задават въпроси, ами само гледат умно като дакели и въртят опашка белким и хвърлят по някой лев, а може и само от помиярщина.. знам ли.. Реално обаче причини за качване няма, дори обратното има за намаляне на цените и е много лесно да се докаже, ама тяхната работа е "ще правим каквото поискаме"
Търсят се начини и поводи за да се узакони по-голяма печалба через повишаване цената на тока за НЕК!Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеГрешката е моя Джей оправих я!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТЕЦ Варна работи с български въглища.. Така, че не се връзвайте на всяка приказка на кабинета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТЕЦ Варна работи с български въглища.. Така, че не се връзвайте на всяка приказка на кабинета.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТЕЦ Варна работи с български въглища.. Така, че не се връзвайте на всяка приказка на кабинета.
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеТова действително ще доведе до повишаване цената на тока.До тук се стигна поради некомпетентността на синдикалните лидери или и те са в кюпа я този филм съм го играл:
Активираха част от студения резерв заради недостиг на ток в странатаЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеТова действително ще доведе до повишаване цената на тока.ТЕЦ Варна ползва природен газ като гориво а ТЕЦ-овете на Марица Изток въглища.До тук се стигна поради некомпетентността на синдикалните лидери или и те са в кюпа я този филм съм го играл:
Активираха част от студения резерв заради недостиг на ток в странатаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Това действително ще доведе до повишаване цената на тока.До тук се стигна поради некомпетентността на синдикалните лидери или и те са в кюпа я този филм съм го играл:
Активираха част от студения резерв заради недостиг на ток в странатаLast edited by badboy333; 19.01.2012, 13:51.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
Коментар