IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поставяне на банкомат

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма процедура. Намираш банка и готово.
    Аз вземам наем 120 лв. без ДДС.
    И СОТа на офиса ми излиза без пари.
    Банкомата харчи 30 лв. ток. Всичко е ОК!

'ай наздраве!!
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Въпросът ми е: Може ли да се вземе оферта за поставяне на банкомат при положение, че сега се прави ремонт на помещението.

Коментар

• РЕШЕНИЕ
        №22
        21.12.2007г.

На основание чл. 21, ал.1, т.8 от ЗМСМА, чл.14, ал.6 и ал.7 от Закона за общинската собственост, ОбС Симеоновград

Р Е Ш И:

1.Общински съвет дава съгласие за поставяне на терминално устройство
        АТМ-банкомат на фасадата на сградата на общинска администрация Симеоновград ( в нишата), пл.”Шейновски” №3, АОС №537/23.01.2002г., в УПИ І, кв.34-а по плана на гр.Симеоновград с площ от 2 кв.м. с месечен наем 4 (четири лева), за срок от 5 (пет) години от банка ДСК ЕАД-РЦ-Стара Загора.
        2.Възлага на кмета на общината да сключи договор за наем с банка ДСК
        ЕАД-РЦ-Стара Загора за поставяне на терминално устройство АТМ-банкомат на фасадата на сградата на общинска администрация Симеоновград ( в нишата) с площ 2 кв.м срещу месечен наем в размер на 4 (четири лева) за срок от 5(пет) години, като договорът се обвърже с поставяне на банкомат в кв.Злати дол.

Участвали в гласуването от общо 17 общински съветника 16, от които 16 гласа “за” 0”против” 0”възд.се”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
          И за 600 лева месечен наем съм чувал.
          Това е възможно само на място където минават много чужденци - ползват много кредитни карти за теглене в брой че и превалутиране - 4% май им взимат , за български клиенти с дебитни карти с по 20ст. на транзакция - освен парите за тока и телефона 150лв. максимум ще му дадат.

Коментар

• И за 600 лева месечен наем съм чувал.

Коментар

• Според мен, далаверата от банкомата е единствено от човекопотока .

Коментар

• Нека да споделя нещо...В Бургас на пресечката на Демокрация и Копривщица има магазин за хр.стоки...Там имаше банкомат.Собственика на магазина ми е познат и ми каза защо е поискал след изтичането на договора да го махнат.Наемът е бил първоначално 80лв,но тока консумиран от банкомата е около25-30лв на месец и е за сметка на обекта.Поискал е 100лв на месец наем ,но банката е отказала.Така ,че имай в предвид за сметката за тока...и си направи преценка.

Коментар

• Първоначално изпратено от nikon
                  А трябва ли да има тел. линия?как става връзката на банкомата със сървъра.Не че ще слагам банкомат,ама ми е интересно.
                  Не е задължително да има стационарен телефон, има обаче доста охранителни изисквания .

Коментар

• А трябва ли да има тел. линия?как става връзката на банкомата със сървъра.Не че ще слагам банкомат,ама ми е интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                      Не бери грижи - банката ако го хареса, ще си му сложи и СОТ и всичко.....

P.S. някъде в нета прочетох, че някакъв вход на кооперация давал под наем място за банкомат за 250 лв./месец Ама това ще да е много вървежно място мисля аз .....
                      То и нашето в общи линии, макар и краен квартал си има пътникопоток.
                      Най-добре ще да е ако в самия вход си влезе, ако искат да си го преграждат
                      Рекламата ни е 15 на 3 и е над тия 250, та реших ако може и банкомат.
                      Идеята в крайна сметка е да почнем да си звъним по банките.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                        Първоначално изпратено от Jekata
                        Мерси и на нетуеъра

Проблем за едното помещение е, че е чисто и просто партерно на входа и няма никой в него.

P.S. някъде в нета прочетох, че някакъв вход на кооперация давал под наем място за банкомат за 250 лв./месец Ама това ще да е много вървежно място мисля аз .....
                        И аз мислех да си слагам , но ми даваха само 80 лв. и се отказах..

Помещението се намира на главната търговска улица в Благоевград ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                          Мерси и на нетуеъра

Проблем за едното помещение е, че е чисто и просто партерно на входа и няма никой в него.

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Мерси и на нетуеъра

Коментар

• Ето ти два примера от държавата - благодари на чичко Гугъл

31 май 2007г.

О Б Я В А

Областен управител на Област с административен център Кюстендил обявява:

Търг с тайно наддаване на 12.07.2007 год. от 10.00 ч. в сградата на Областна администрация – гр. Кюстендил, № 44, ет. 4, “Заседателна зала”, за отдаване под наем на имот – публична държавна собственост, представляващ площ от 1,00 /един/ кв.м. във фоaйето на партера при входа на административната сграда, находяща се в гр. Кюстендил, ул. “Демокрация” № 44, вх. “А”, за поставяне на “Банкомат”. Начална тръжна цена – 55 лв. /без ДДС/. Върху достигнатата цена се формира ДДС.

2005 г.
                              РЕШЕНИЕ 35 - 12:
                              1. Общински съвет град Добрич, на основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, чл.14, ал.7 от Закона за общинска собственост и чл.17, ал.1 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, дава съгласие да се проведе търг за отдаване под наем на част от имот публична общинска собственост - южно фоайе в Корпус ІІІ град Добрич - за поставяне на банкомат - 1,00 кв. м. с начална тръжна цена 50,00 лева /месец/. Цената е определена с Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество към Приложение І, т.14 - за срок от 5 /пет/ години.
                              2. Възлага на Кмета последващите съгласно закона действия по изпълнението.
                              ГЛАСУВАЛИ: 34 "за", 0 "против", 0 "въздържали се".
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Наемът е много разтеглив, но нали се сещаш магазин на добро място, ако трябва да си отдели от площта, дори и в малък град. Все пак е добре да има взаимна изгода, щото ако не тръгнат операции, като нищо ще си го вземат.
                                Нямам сега данни за наем.
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X