IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това форум за икономика ли е или лична драма ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не ми се вярва,че ако стане платен сайта ще има някакъв смислен резултат - ще останат 5-6 болни драскача най-вероятно.та за какво ще се плаща-за слухове?съмнява ме нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
      Да ! Явно сайта се превърна в място за избиване на комплекси и за безплатна реклама ! В тази връзка предлагам да стане платен !
      Напълно съм съгласен!
      Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Да ! Явно сайта се превърна в място за избиване на комплекси и за безплатна реклама ! В тази връзка предлагам да стане платен !

Коментар

• Проблемът е, че тук е пълно с "финансови гурута", компетентни по всички въпроси и нямащи друга работа, освен да си драскат тук... Резултатът е огромен обем мнения и нула като съдържание
          Темата за ПК и КФН го показва нагледно...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Това форум за икономика ли е или лична драма ?

Здравейте !
            Разводни се форума с теми , които повече подхождат за БГМАМА или ЛИЧНА ДРАМА ! Плачене , плюене , дуене ! Е това ли е славния български инвеститор ?
            Това ли е дневния ред на българската икономика ?
            Аз имам голям дял - доста теми пуснах за свои лични проблеми ( с банки , брокерски къщи и т.н. ) , но го отчитам като грешка ! Вече го изживях този мрачен период ! Повиках неволята , взех се в ръце , почнах да работя здраво и нещата едно по едно си дойдоха на мястото ! Вземете ме като пример и престанете да се оплаквате и обиждате ! Научете се да си решавате сами проблемите и ще успеете ! Гарантирам Ви !
            Моля модераторите да изтрият всички мои подобни теми !
            И стига сме обиждали България ! Това е нашата родина и ние сме длъжни да работим за нейния просперитет ! Аз се гордея , че съм българин и много обичам България и всичко българско ( особенно жените ) ! Не е нужно да си помагаме , но нека не си пречим ! Успех !
          Working...
          X