не ми се вярва,че ако стане платен сайта ще има някакъв смислен резултат - ще останат 5-6 болни драскача най-вероятно.та за какво ще се плаща-за слухове?съмнява ме нещо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това форум за икономика ли е или лична драма ?
Collapse
X
-
Проблемът е, че тук е пълно с "финансови гурута", компетентни по всички въпроси и нямащи друга работа, освен да си драскат тук... Резултатът е огромен обем мнения и нула като съдържание
Темата за ПК и КФН го показва нагледно..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Това форум за икономика ли е или лична драма ?
Здравейте !
Разводни се форума с теми , които повече подхождат за БГМАМА или ЛИЧНА ДРАМА ! Плачене , плюене , дуене ! Е това ли е славния български инвеститор ?
Това ли е дневния ред на българската икономика ?
Аз имам голям дял - доста теми пуснах за свои лични проблеми ( с банки , брокерски къщи и т.н. ) , но го отчитам като грешка ! Вече го изживях този мрачен период ! Повиках неволята , взех се в ръце , почнах да работя здраво и нещата едно по едно си дойдоха на мястото ! Вземете ме като пример и престанете да се оплаквате и обиждате ! Научете се да си решавате сами проблемите и ще успеете ! Гарантирам Ви !
Моля модераторите да изтрият всички мои подобни теми !
И стига сме обиждали България ! Това е нашата родина и ние сме длъжни да работим за нейния просперитет ! Аз се гордея , че съм българин и много обичам България и всичко българско ( особенно жените ) ! Не е нужно да си помагаме , но нека не си пречим ! Успех !Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар