IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще се случи на БФБ ако утре го няма форума на Инвестор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Редуцирал съм сайтовете, от които черпя информация, до 9. "Инвестор БГ", вкл. форума, е един от тях. Информацията обаче е едно, вземането на инвестиционно решение - второ, изпълнението му - трето, а посоката на индексите... няма нищо общо с това.

Коментар

• За инвеститорите може и да не е важен/а тогава чий го дирят у форума?/
      но за аджамиите като мен си е добро забавление.
      Само понякога доста изпростява но какво пък-човещинка..
      Човек докато го чете и анализира научава много неща -например на кого
      какво му се иска/сиреч на какви позиции е/.
      С 4 думи- на мен ми харесва.

Коментар

• Колко членове на даден форум са необходими за смяната на електрическа крушка?

1 да смени крушката и да постне за това, че я е сменил
        14 да споделят подобни преживявания (смяна на електрическа крушка) и за това че една електрическа крушка може да се смени и по друг начин
        7 да предупредят за опасностите при смяна на електрическа крушка
        1 да премести темата в подфорум "Осветление"
        2 да започнат спор че правилния подфорум би бил "Електричество"
        7 да отбележат правописните и граматически грешки в постовете
        5 да окалят горните 7
        3 да коригират правописа и граматиката на горните 5
        6 да спорят дали е правилно "електрическа крушка" или "електрокрушка" .. и още 6 да ги окачествят като тъпаци
        2 индустриални професионалисти да информират групата че правилният термин е "лампа"
        15 всезнайковци, които казват че са в индустрията и "електрическа крушка" е коректният термин
        19 да постнат мнения, че това не е форум за електрически крушки и че тази дискусия следва да се премести там
        11 да защитят поста, казвайки че тъй като всички ползваме крушки тези постове са в правилния подфорум
        36 да започнат спор кой метод за смяна на електрически крушки е най-добър, къде могат да се закупят най-добрите крушки, коя марка е най-пригодна за тази техника на смяна и кои марки са непригодни
        7 да постнат линкове с примери на различни електрически крушки
        4 да кажат, че линковете са грешни и впоследствие да постнат верните линкове
        3 да постнат линкове, които са намерили във вече постнатите линкове, които засягат тази група на форума, което естествено прави крушките важни за групата
        13 да свържат всички постнати мнения до момента, да ги цитират заедно с всички подписи и заглавия, написвайки най-отдолу "И аз"
        5 да постнат, че няма да постват повече, тъй като не могат да се оправят с противоречията около електрическите крушки
        4 да кажат "абе това не го ли обсъждахме наскоро?"
        13 да кажат "Потърсете в Google, преди да питате тук за електрически крушки"

Коментар

• A kakvo ste stane ako avtora na tazi tema vzeme che si nameri svestna rabota i prestane da spam-va s glupavi temi?!

Коментар

• В този форум много хора им се иска да зависи нещо от тях, но това никога няма да се случи.

Коментар

• Verojtno shte nastupi smut sred edna neznachitelna chast ot investirashtite,koeto shte e dobre doshlo za druga chast-"V mutna voda riba lesno se lovi".
              Kato cjlo pazara shte si sledva svojta logika,kojto edva li se opredelj ot shepa hora s malki sumi,draskashti nebivalici...
              Moge bi foruma e imal malko po-goljmo vlijnie esenta s upkashtite po vsjka tema.I sled tova pokrai izdurpvaneto na kapitali ot chugdencite...
              No sega veche suvsem zaprilicha na mahlenska sbirka ,koeto edva li moge da dovede do investicionni reshenij...

Коментар

• Първоначално изпратено от TTTSPS
                Първоначално изпратено от kif
                и аз не мисля, но ти казах кой го мисли - че чак и интервюта по този въпрос дава преди 4 месеца

Петре, днес да не е ден за безплатна реклама?
                г-н Апостол Апостолов да започне да си върши малко по добре работата да намали влизанията в този форум :-)( не е лично мнение или препоръка) че всички видяхме каква мизерна глоба наложи на Еланата ... 20 хил.лв ! е то човек да да се смее ли какво да прави ... кой болен мозък може да допусне че форума е двигател на БФБ ???????????????????? ако си отворя 100 акаунта взема 20 човека да ги подържат какво правим аз контолирам бортаса :-) уф аман от наивници ..
                Форума не може да е двигател на борсата,но не това е темата.И не знам за 100 акаунта,но определено има хора с 10-15 акаунта.
                Въпроса е,че лично аз съм изненадан/неприятно/,че разумни хора са се повлияли от написаното в този форум/по един или друг начин/.
                По надолу имаше написано нещо за страха.Съгласен съм,че наистина е съществен фактор.
                Въпроса е,не,че опитните играчи ще търгуват на база на този форум,а че масата от неопитни играчи/вярно с малко пари,но все пак/го правят.Поне с такова впечатление съм досега.И естествено въпроса е,какво ще стане ако изведнъж няма кой да им каже на някой хора какво да правят.
                Разбира се,вероятно ще излезнат прави някой хора/Н.Ялъмов да речем/,че тази корекция ще спомогне хората да се ориентират по-добре в борсовата джунгла.Когато човек не може да прави добри анализи,когато не може да анализира информацията,когато не може да я интерпретира правилно,когато се панира от най-малкото движение/в която и да е посока/,то мястото му или не е борсата въобще,или е за някой взаимен фонд,за предпочитане нискорисков.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                  и аз не мисля, но ти казах кой го мисли - че чак и интервюта по този въпрос дава преди 4 месеца

г-н Апостол Апостолов да започне да си върши малко по добре работата да намали влизанията в този форум :-)( не е лично мнение или препоръка) че всички видяхме каква мизерна глоба наложи на Еланата ... 20 хил.лв ! е то човек да да се смее ли какво да прави ... кой болен мозък може да допусне че форума е двигател на БФБ ???????????????????? ако си отворя 100 акаунта взема 20 човека да ги подържат какво правим аз контолирам бортаса :-) уф аман от наивници ..

Примера който дадох за тезо 100 акаунта беше пример ... исках да се опитм да докажа че не може 1 форум да сърцето на БФБ ... може би за част от хората да спор няма .. но за опитните играчи в никакъв случай ..

Коментар

• Ще бъде поредният прекрасен ден от остатъка от живота ми.
                    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• и аз не мисля, но ти казах кой го мисли - че чак и интервюта по този въпрос дава преди 4 месеца

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                        Първоначално изпратено от TTTSPS
                        Нали не милите че БФБ се движи под влияние на този форум ? :-)) ако махнат форума какво следва АПОКАЛИПСИС :-) ХАХАХА
                        това го кажи на г-н Апостол Апостолов, че той не е на това мнение

между другото, много хора наистина доста подценяват този форум
                        тук може да срешнеш какви ли не мнения ! а до колко те са компетентни е съвсем друг въпрос , е как БФБ ще се има някакво макар и косвено влияние нали всеки всеки който започне да чете и да се интересува по дадена тема след 2 3 часа вече е експерт :-) обаче има и много верни и точни прогнози и мнения ... спор няма но все пак не мисля че двигателя на борсата е точно точи форум ....

Коментар

• Първоначално изпратено от TTTSPS
                          Нали не милите че БФБ се движи под влияние на този форум ? :-)) ако махнат форума какво следва АПОКАЛИПСИС :-) ХАХАХА
                          това го кажи на г-н Апостол Апостолов, че той не е на това мнение

между другото, много хора наистина доста подценяват този форум
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов
                            На индекси може и да не повлияе, но цените на IBG ще отлетят на юг.

Коментар

• На индекси може и да не повлияе, но цените на IBG ще отлетят на юг.

Коментар

• х-м-м,... да ви питам: някой знае ли кой е форума на NYSE?
                                може да се пренасочат някои съфорумци натам, да обяснат на американците колко трябва да е Dow....

Коментар

Working...
                                X