И аз от доста време се възмущавам наум, тук е възможно най-неподходящото място за рекламата им.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dnes.bg (Днес.БГ) - Най жълтите заглавия!
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Аз ви говоря за това от много време. Просто е жалко.
Коментар
-
Negramoten
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от Green FroydПодкрепям! Днес.бг е изключително посредствен сайт
Съжалявам, че няма как да ти дам линк, за последната статия, която прегледах в днес.бг преди няколко месеца ... една от журналистките беше описала някаква своя еротична фантазия. В един момент започнах да се чудя - аз информационен сайт ли чета или розови блогове? Изключително жалка история. Две съседни статии - едната свързана с политика, другата с фантазиите на еди кой си. Не знам каква им е политиката относно този сайт, но със сигурност спрях да влизам в него, за да се информирам за каквото и да е било. Говоря конкретно за днес.бг, относно другите - нямам забележки
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Green FroydПодкрепям! Днес.бг е изключително посредствен сайт
Коментар
-
Жълти заглавия, божеее...
Какво значи жълти заглавия бре, ора?!
Вие да не сте онези лелки дето си говорят в неделя по "националното" радио за възвишена литература? Какво дефинира "жълтото" в заглавието?
"Жълто" е ако кажеш, че мъжът на Шарапова е куче или баба й е морско свинче, а тя търгува с органи...нещо такова, нападка срещу личността, това е "жълто" и принципно е наказуемо даже...
Ама да украсиш някое заглавие и да го направиш по-приятно за окото не е "жълто", мисля аз. Като не ви харесва, четете "Демокрация" или "Дума", даже май ще ви е най-забавно ако ви върнат "Работническо дело"...
Аман вече от морализатори, пошло било, жълто било, ай сиктир, нема угодия. Да не сте расли у Бъкингамския дворец, че са ви такива чувствителни душите.
Нещо ако е по-пикантно в заглавие на днес.бг и дигате вой до небесата, ама по улиците се псувате като белградски машинистиКучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от plamenGВсичко е бизнес и той е насочен към по-голяма аудитория (клиенти)/постътпления/, т.е. търсенето определя предлагането. Т.е. ако едно нещо не е приятно на един, а удовлетворява 10 и аз го правя то ще го направя за 10-те.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от plamenGВсичко е бизнес и той е насочен към по-голяма аудитория (клиенти)/постътпления/, т.е. търсенето определя предлагането. Т.е. ако едно нещо не е приятно на един, а удовлетворява 10 и аз го правя то ще го направя за 10-те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenЗаглавията и статиите са предназначени за по-широка публика. Замислете се какво е средното ниво на народа и ще разберете, защо в нашата преса има заглавия като това: "10 деца пукнаха"
Първоначално изпратено от KavonНай жълтите заглавия!
--------------------------------------------------------------------------------
Хората си искат импресии и го постигат
Коментар
-
Negramoten
Заглавията и статиите са предназначени за по-широка публика. Замислете се какво е средното ниво на народа и ще разберете, защо в нашата преса има заглавия като това: "10 деца пукнаха"
Коментар
Коментар