IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dnes.bg (Днес.БГ) - Най жълтите заглавия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз от доста време се възмущавам наум, тук е възможно най-неподходящото място за рекламата им.

Коментар

• Аз ви говоря за това от много време. Просто е жалко.

Коментар

• На мен започна да ми заприлича последно време на един др сайт за клюки ама няма да го споменавам.
        Според мен ИА-и са достатъчни за новините , макар ,че всичко зависи от редакторите им
        http://cnt.tyxo.bg/53119

Коментар

• Ми ограничи сайта до: http://www.dnes.bg/?cat=3

Новините на дир-а не се по-различни....

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
            Първоначално изпратено от Green Froyd
            Подкрепям! Днес.бг е изключително посредствен сайт
            Каквото и да си говорим IBG майсторски удари всички групи. И финанси, и новини, и спорт, и снимки, и запознанства, и т.н. А старт.бг също е едно добро попадение. Замислете се, кой вестник е с по-голям тираж, дневник или 24 часа? Не съм гледал брояча, но предполагам, че днес.бг има поне няколко пъти по-голям брой уникални от инвестор.бг ... така че мнението, че "Днес.бг е изключително посредствен сайт" показва мнение намекващо, че българите в голямата си част сме посредствени...
            А не сме ли? При положение, че половин България слуша чалга?
            Съжалявам, че няма как да ти дам линк, за последната статия, която прегледах в днес.бг преди няколко месеца ... една от журналистките беше описала някаква своя еротична фантазия. В един момент започнах да се чудя - аз информационен сайт ли чета или розови блогове? Изключително жалка история. Две съседни статии - едната свързана с политика, другата с фантазиите на еди кой си. Не знам каква им е политиката относно този сайт, но със сигурност спрях да влизам в него, за да се информирам за каквото и да е било. Говоря конкретно за днес.бг, относно другите - нямам забележки

Коментар

• Първоначално изпратено от Green Froyd
              Подкрепям! Днес.бг е изключително посредствен сайт
              Каквото и да си говорим IBG майсторски удари всички групи. И финанси, и новини, и спорт, и снимки, и запознанства, и т.н. А старт.бг също е едно добро попадение. Замислете се, кой вестник е с по-голям тираж, дневник или 24 часа? Не съм гледал брояча, но предполагам, че днес.бг има поне няколко пъти по-голям брой уникални от инвестор.бг ... така че мнението, че "Днес.бг е изключително посредствен сайт" показва мнение намекващо, че българите в голямата си част сме посредствени...

Коментар

• Жълти заглавия, божеее...

Какво значи жълти заглавия бре, ора?!

Вие да не сте онези лелки дето си говорят в неделя по "националното" радио за възвишена литература? Какво дефинира "жълтото" в заглавието?

"Жълто" е ако кажеш, че мъжът на Шарапова е куче или баба й е морско свинче, а тя търгува с органи...нещо такова, нападка срещу личността, това е "жълто" и принципно е наказуемо даже...

Ама да украсиш някое заглавие и да го направиш по-приятно за окото не е "жълто", мисля аз. Като не ви харесва, четете "Демокрация" или "Дума", даже май ще ви е най-забавно ако ви върнат "Работническо дело"...

Аман вече от морализатори, пошло било, жълто било, ай сиктир, нема угодия. Да не сте расли у Бъкингамския дворец, че са ви такива чувствителни душите.

Нещо ако е по-пикантно в заглавие на днес.бг и дигате вой до небесата, ама по улиците се псувате като белградски машинисти
                Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Подкрепям! Днес.бг е изключително посредствен сайт

Коментар

Първоначално изпратено от plamenG
                    Всичко е бизнес и той е насочен към по-голяма аудитория (клиенти)/постътпления/, т.е. търсенето определя предлагането. Т.е. ако едно нещо не е приятно на един, а удовлетворява 10 и аз го правя то ще го направя за 10-те.
                    А да не говорим, че 10-те са по-ценни за рекламодателя, не само поради по-голямата бройка, а защото по-лесно захапват кукичката на рекламите.
                    Анджек де. Това имах предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от plamenG
                      Всичко е бизнес и той е насочен към по-голяма аудитория (клиенти)/постътпления/, т.е. търсенето определя предлагането. Т.е. ако едно нещо не е приятно на един, а удовлетворява 10 и аз го правя то ще го направя за 10-те.
                      А да не говорим, че 10-те са по-ценни за рекламодателя, не само поради по-голямата бройка, а защото по-лесно захапват кукичката на рекламите.

Коментар

• Ето една снимчица за успокояване на обстановката! :-) Може да е пошло, но аз си харесвам Шарапова :-)

Коментар

Заглавията и статиите са предназначени за по-широка публика. Замислете се какво е средното ниво на народа и ще разберете, защо в нашата преса има заглавия като това: "10 деца пукнаха"
                          и

Първоначално изпратено от Kavon
                          Най жълтите заглавия!

--------------------------------------------------------------------------------

Хората си искат импресии и го постигат

Коментар

• Re: Dnes.bg (Днес.БГ) - Най жълтите заглавия!

Първоначално изпратено от pnk
                            Цитирам:
                            "Шарапова обича куче обаче и мъж си иска"...
                            Веднага се явявам за гадже на Шарапова! Жалко, че не са дали контакти, но ние нали сме от КГБ ще се справим :-)

По спокойно бе хора! Много сте се вкиснали! :-))

Коментар

• Заглавията и статиите са предназначени за по-широка публика. Замислете се какво е средното ниво на народа и ще разберете, защо в нашата преса има заглавия като това: "10 деца пукнаха"

Коментар

• Нарочно не посещавах този сайт около коледните и новогодишните празници, за да не ми оскверни празничното настроение!
                                Освен това по неграмотност го бие само в-к Телеграф (Телеграф за мен е №1, защото там четох за един "шофьор на мотриса")

Коментар

Working...
                                X