Ако е за толкоз, дери стария. Поне не си длъжен да му ги връщаш! От банките, далеч. Да не говорим за други НЕбанкови институции, дето предлагат чудеса, и влезеш ли им в мрежите, не можеш се разплати с тях посмъртно!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам въпрос,относно потребителски кредит
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tomusaПървоначално изпратено от lideПървоначално изпратено от vomitusпредвид малката сума мисля, че няма да има проблем да си изкараш кредитна карта с лимит около 1500 лв. (зависи все пак какъв доход декларираш).
някои банки (ПИБ) например не ти искат никакви доказателства процедурата е бърза (15 минути) и общо взето можеш да декларираш без проблем доход до 1000 лв без да ти мигне окото.
говоря така защото на мен нищо не ми искаха...
лихвата е около 1.5% месечно.
не им правя реклама - има и други банки.
Проверява , проверява и още как!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lideПървоначално изпратено от vomitusпредвид малката сума мисля, че няма да има проблем да си изкараш кредитна карта с лимит около 1500 лв. (зависи все пак какъв доход декларираш).
някои банки (ПИБ) например не ти искат никакви доказателства процедурата е бърза (15 минути) и общо взето можеш да декларираш без проблем доход до 1000 лв без да ти мигне окото.
не им правя реклама - има и други банки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vomitusпредвид малката сума мисля, че няма да има проблем да си изкараш кредитна карта с лимит около 1500 лв. (зависи все пак какъв доход декларираш).
не им правя реклама - има и други банки.Истината е винаги някъде по средата
Коментар
-
предвид малката сума мисля, че няма да има проблем да си изкараш кредитна карта с лимит около 1500 лв. (зависи все пак какъв доход декларираш).
не им правя реклама - има и други банки.Не е препоръка!
Коментар
-
Ще ти споделя от личен опит, че няма да се намери банка, която да ти даде кредит при долупосочените условия. Не си губи времето да кандидатстваш за кредити, намери си работа на трудов договор и когато банките, проучвайки те забележат, че някой плаща за теб осигурителни вноски, безпроблемно ще ти отпуснат кредит или кредитна карта.
В този случай най-добре е да се обърнеш към родителите ти за заем.
Коментар
-
Имам въпрос,относно потребителски кредит
Добър ден.Аз съм 20 годишен и имам нужда от потребителски кредит на стойност 800-1000лева.Работя без трудов договор и все още не съм студент за да използвам студентски кредит.Моля дайте ми информация какъв и от коя банка кредит да кандидатствам,при положение,че нито съм студент,нито имам 21 години(за джеткредит),също и нямам трудов договор.Парите наистина ми трябват и ще съм Ви Благодарен много за споделената информация от Ваша страна.Благодаря предварително !!!
П.С.Незнам дали точно в този подфорум бе мястото за моята тема, за което се извинявам.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар