IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Гари
    Марияне, не мислиш ли, че такива новини звучат вече направо смешно

Вноски за 2 361 лв. в най-големите фондове през миналата седмица
    http://www.investor.bg/?cat=5&id=92032

Това са джобни пари, за какъв дявол ги отбелязваме изобщо. Виж ако са от порядъка на милиони ще е друга работа. Пък и само за петте най-големи фонда давате инфо, другите кой знае как са. Полезна ще бъде информацията само ако са включени всички. Сигурно е доста трудоемка задача, но може да се прави веднъж месечно примерно, а не всяка седмица.
    Просто всяка седмица го правим и не можах да пропусна, наистина е малка сума

Коментар

• Re: Кога ще баннат императорчето

Първоначално изпратено от freeman1
      Инвесторе, до кога ще трябва да слушаме расистките и малоумните изказвания на императора? Кога най-после ще му блокирате ника на този малоумник? Непрекъснато прави непристойни изказвания и квалификации по адрес на малцинствата, до кога ще търпим тази простащина?
      Напълно подкрепям колегата. Недопустимо е да се публикуват в сериозни форуми подобни расистки изказвания, независимо колко отдавна "Императора" присъства във форума. Най-малко би трябвало да го предупредите най-сериозно.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Кога ще баннат императорчето

Инвесторе, до кога ще трябва да слушаме расистките и малоумните изказвания на императора? Кога най-после ще му блокирате ника на този малоумник? Непрекъснато прави непристойни изказвания и квалификации по адрес на малцинствата, до кога ще търпим тази простащина?

Императорът

Местожителство: Западна София
        Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
        МнениеПуснато на: Пон Яну 04, 2010 11:12 pm Заглавие: Отговорете с цитат
        Мрънкалов - ти си пикал прав под масата не само когато се е вихрил комунизъма, но и когато аз съм започнал да инвестирам на тази борса. Вземи потърси малко и ще видиш че някои от най-дългите и обемисти теми за борсови анализи са пуснати лично от мене. Когато аз станах легенда в този форум, ти сигурно не си и знаел що е то фондова борса и има ли почва у нас.

По ромският въпрос - да - като стана на 80, нечовеците може и да са повече от нас, но това ще е благодарение на вас ГЕРБ и подобните ви комунистчета, които плащат на маймуните да се плодят с парите на нормалните хора.
        А за обвиненията ми в расизъм, това е най-голямата глупост, която съм чувал за себе си и тия, които ме познават, ще го потвърдят. Много се дразня от хора, които наричат "расист" всеки, който не желае да храни мангалите и да им търпи престъпленията при това, който не иска някой да има противоконституционни привилегии пред него в собствената му страна, само защото бил "ром".

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
          Марияне, не мислиш ли, че такива новини звучат вече направо смешно

Това са джобни пари, за какъв дявол ги отбелязваме изобщо. Виж ако са от порядъка на милиони ще е друга работа. Пък и само за петте най-големи фонда давате инфо, другите кой знае как са. Полезна ще бъде информацията само ако са включени всички. Сигурно е доста трудоемка задача, но може да се прави веднъж месечно примерно, а не всяка седмица.
          Ти пък !? Това са страшно ОПТИМИСТИЧНИ новини ! Направо човек да се гръмне като ги чете :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
            В абв.бг получавам съобщение за "лично" в инвестор.бг, а в инвестора го няма...
            Или е опит за вирус или спам или е работа на Мариян...
            Работа н а Мариян е .... вЕрвай ми !

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              http://forex.investor.bg/?cat=130&id=92038

Ой сега я пуснахте тази статия, а в Щатско няма 9:30 сутринта! От кога е изказването на Бен - няма да е зле да турнете датата, че май рибата има стари новини!
              Ето братята от кога са постнали тая статия Last Updated: 3-ти декември 2009 16:20 EST
              http://www.bloomberg.com/apps/news?p...d=ajA5oLkDzqJw
              December 3, 2009, 11:23AM EST
              http://www.businessweek.com/bwdaily/...123_510466.htm
              [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Предвиждате ли пускането на мобилна версия на сайта и най-вече частта с емитентите и сделките?

Коментар

• В абв.бг получавам съобщение за "лично" в инвестор.бг, а в инвестора го няма...
                  Или е опит за вирус или спам или е работа на Мариян...

Коментар

• http://forex.investor.bg/?cat=130&id=92038

Ой сега я пуснахте тази статия, а в Щатско няма 9:30 сутринта! От кога е изказването на Бен - няма да е зле да турнете датата, че май рибата има стари новини!
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Марияне, не мислиш ли, че такива новини звучат вече направо смешно

Коментар

• Правилата позволяват ли участник да поства линкове към блога си във всеки свой пост по няколко пъти всеки ден?
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                          Мили инвесторовци, преди няколко дни ми итговорихте сравнително бързо, а сега нещо се загубихте. Може би чакате да се натрупат питания от 3-4 души?
                          Ама нищо аз си следя форума нали са празници и съм все около компа ми!

Понеже срещнах миналата седмица ЦЯЛА тема за това, че ТУРИЗМА бил спаднал с 50% през 2009 г спрямо 2008 и се учудих много защо сте допуснали ТАКАВА ЛЪЖА! Защо не коригирате фалшивото заглавие и не баннете лъжеца?

цитата е от информация от пресцентъра на Министерството на икономиката

Приходите от международен туризъм в текущата сметка на платежния баланс по данни на БНБ до месец октомври 2009 г. възлизат на 2,385 млрд. евро.

Това е с 1.5 % повече в сравнение със същия период на 2008 г., съобщава пресцентърът на Министерството на икономиката.

Разходите на българските граждани за пътувания в чужбина за същия период са общо 1,147 млрд. евро или със 17.7% по-малко спрямо същия период на 2008 година.

За периода януари - ноември 2009 г. България е посетена от 5 498 076 чуждестранни граждани (без транзитно преминалите).
                          Това са туристи според определенията на Световната организация по туризъм и Европейската комисия за туризъм при ЕС.
                          Техният брой показва, че почти е достигнато нивото на посещения от същия период на 2008 г. със слаб спад от 0.4%.

В топ 5 от общата класация на министерството по относителен дял са туристите от:

* Румъния (16,1% от всички туристи)
                          * Гърция (13,6%)
                          * Германия (13,3%)
                          * Великобритания (5,1%)
                          * Русия (5,1%).

За 11-те месеца на 2009 г. България е посетена от 4 153 798 граждани на Европейския съюз, което е с 2.5% повече в сравнение със същия период на 2008 г. Относителният дял на туристите от ЕС от общия обем е 75.6%.
                          и да Ви питам защо няма никаква Ваша информация за този проект?

Първоначално изпратено от Мрънкалото
                          И да Ви попитам и защо не пишете нищо за този огромен проект?
                          Да не би и Вие да сте против развитието на българската икономика?
                          За него прочетох в http://econ.bg/news/article173033/ge...vro_v_karnobat

28 Дек 2009 08:16 | Новини
                          Германци влагат 570 млн. евро в Карнобат

Бъдещият парк ще бъде разположен върху площ от 6488 дка в землищата на селата Сигмен, Глумче и Зимен
                          Благодаря Ви предварително за отговорите! малко тъжно е, че не обръщате внимание на новорегистрините хора като мен
                          Добра идея, ще пусна хубавия завършек най-отгоре в темата и ще я заключа, като неосъществено черно пророчество

Поздрави,
                          Мариян Йорданов
                          модератор

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                            Мили инвесторовци, преди няколко дни ми итговорихте сравнително бързо, а сега нещо се загубихте. Може би чакате да се натрупат питания от 3-4 души?

Понеже срещнах миналата седмица ЦЯЛА тема за това, че ТУРИЗМА бил спаднал с 50% през 2009 г спрямо 2008 и се учудих много защо сте допуснали ТАКАВА ЛЪЖА! Защо не коригирате фалшивото заглавие и не баннете лъжеца?

Приходите от международен туризъм в текущата сметка на платежния баланс по данни на БНБ до месец октомври 2009 г. възлизат на 2,385 млрд. евро.

Това е с 1.5 % повече в сравнение със същия период на 2008 г., съобщава пресцентърът на Министерството на икономиката.

Разходите на българските граждани за пътувания в чужбина за същия период са общо 1,147 млрд. евро или със 17.7% по-малко спрямо същия период на 2008 година.

За периода януари - ноември 2009 г. България е посетена от 5 498 076 чуждестранни граждани (без транзитно преминалите).
                            Това са туристи според определенията на Световната организация по туризъм и Европейската комисия за туризъм при ЕС.
                            Техният брой показва, че почти е достигнато нивото на посещения от същия период на 2008 г. със слаб спад от 0.4%.

В топ 5 от общата класация на министерството по относителен дял са туристите от:

* Гърция (13,6%)
                            * Германия (13,3%)
                            * Великобритания (5,1%)
                            * Русия (5,1%).

За 11-те месеца на 2009 г. България е посетена от 4 153 798 граждани на Европейския съюз, което е с 2.5% повече в сравнение със същия период на 2008 г. Относителният дял на туристите от ЕС от общия обем е 75.6%.

Бъдещият парк ще бъде разположен върху площ от 6488 дка в землищата на селата Сигмен, Глумче и Зимен
                            Благодаря Ви предварително за отговорите! малко тъжно е, че не обръщате внимание на новорегистрините хора като мен
                            Мило момче,
                            модераторите нямат задължение да отговарят на никакви въпроси. Те са длъжни да следят да се спазват правилата на форумите. Изказването на мнения е работа на участниците по форумите. Някои от модераторите са милостиви да ти отговорят на някой въпрос, но те не регулират мненията, освен в случаите на ясно нарушаване на правилата. И тук няма никакво значение кога си регистриран.
                            А по въпроса за "зелените инвестиции" може да си отвориш тема. Преди време пита как се отваря нова тема. Лесно е. Просто натискаш бутончето "нова тема" и пишеш. Но е добре темата да предизвика интерес, иначе никой няма да пише в нея.
                            p.s. Ако темата се повтаря, или е много близка до някоя друга, модераторите могат да я затворят да не се пише в нея.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Мили инвесторовци, преди няколко дни ми итговорихте сравнително бързо, а сега нещо се загубихте. Може би чакате да се натрупат питания от 3-4 души?

* Гърция (13,6%)
                              * Германия (13,3%)
                              * Великобритания (5,1%)
                              * Русия (5,1%).

това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от nedyalko
                                Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                                Първоначално изпратено от nedyalko
                                Здравейте! Бих искал да ви помоля да оправите името ми в статията с г-н Папазов.
                                Nedyalko.
                                Готово
                                благодаря за хубавата база за материал
                                Моля, за нищо.
                                Публикувал съм и реплика по коментара на г-н Папазов във форума. Сега очаквам неговия отговор,какви идеи иска за БФБ или капиталовия ни пазар като цяло, както и кога и как мога да посетя БФБ в отговор на неговата покана, и да се уверя че там се работи съвестно. Ако това се осъществи ще ви уведомя.
                                От една среща няма как да се увериш, но като погледнеш някой в очите много неща стават ясни. Наистина ще е добре да споделиш мнение.

Напоследък е модерно да се отрича всеки за всичко (малко ги е страх от силните на деня, но си чакат момента), направо е смешно и жалко...

Апостолов, Папазов и т.н. добри или лоши са се занимавали с развитието на пазара когото ние не сме знаели за какво иде реч.

Напоследък ми се върти натрапчив спомен в главата по повод бюлетините на борсата от преди 10 години по повод оборота:

- тези какво търгуват на цяла борса и с какво се издържат ?

Коментар

Working...
                                X