IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    А аз се чудя защо в най-отвратителната тема "Политика" няма похождения с Валери-та, Николети, Бори-Мори и т.н.......

П.П. Инвесторе, имаш ли някакви предположения?
    Взимам си думите назад. И там са налазили.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Инвесторе, вие сигурно имате много добър екип, но да взема да ви кажа една моя идея за справяне с проблема ви от няколко дни:

1. Блокирайте за седмица-две създаването на нови теми.
      2. Блокирайте за седмица-две регистрацията на нови никове.

От това няма да пострада сериозно посещаемостта ви, дори напротив - ще задържите постоянните си никове, както и гост-посетителите.

Давам ви безплатно идеята и дано я намерите за приложима.
      И за мен тази идея е много добра, надявам се да сработи.

Първоначално изпратено от r00t
      Нови никове с под 100-200... мнения да не могат да постват директни (click) линкове.
      Това ще обезсърчи тия идиоти!
      Във форума има много посетители, които рядко пишат, основно четат и мисля, че тази идея би ги отблъснала. Решили веднъж да пуснат нещо и то да не сработва, определено ги губим.А и по този начин ще стимулираме тъпи постинги от останалите форумци, само и само да достигнат бройката, след която ще са пълноправен член.
      www.investor.bg

Коментар

• А аз се чудя защо в най-отвратителната тема "Политика" няма похождения с Валери-та, Николети, Бори-Мори и т.н.......

П.П. Инвесторе, имаш ли някакви предположения?

Коментар

• Нови никове с под 100-200... мнения да не могат да постват директни (click) линкове.
          Това ще обезсърчи тия идиоти!
          You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
          Know when to walk away and know when to run

Коментар

• Да това е добра идея за да ги изгоните- много досадни прости спамери

Коментар

• Инвесторе, вие сигурно имате много добър екип, но да взема да ви кажа една моя идея за справяне с проблема ви от няколко дни:

1. Блокирайте за седмица-две създаването на нови теми.
              2. Блокирайте за седмица-две регистрацията на нови никове.

От това няма да пострада сериозно посещаемостта ви, дори напротив - ще задържите постоянните си никове, както и гост-посетителите.

Давам ви безплатно идеята и дано я намерите за приложима.

Коментар

• Ей тоя ака във всички теми, които следя!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Айде баннете му ип то на този лудия с николета и не знам си кой.

Коментар

• Инвесторе, пуснете му на този дечко IP адресчето, да го тормознем 50 тина човека както можем

Коментар

• Онзи сопол със спама пак се активизира!
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Айде баннете му ип то на този лудия с николета и не знам си кой.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          инвесторе,какво стана с HANG SENG-от месец и половина не сте го пипали
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Инвесторе, имате ли въобще модератори? Когато става въпрос да трие постинги щото "са против правилата на форума", а всъщност съм заявил ясно и с доказателство, че даден форумец е лъжец, модераторът е много чевръст. А сега най-спокойно търпи ЕЙ ТОЯ БОКЛУК да сере във всички теми безобразен спам.
                            Триенето по-скоро се прави, за да се избегне понататъчно оспамване на темата. Ти ще му кажеш лъжец, той ще ти каже че си демент и така 10 страници простотия в тема, която трябва да се дискутира някаква банка.

Не го приемай лично.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Инвесторе, имате ли въобще модератори? Когато става въпрос да трие постинги щото "са против правилата на форума", а всъщност съм заявил ясно и с доказателство, че даден форумец е лъжец, модераторът е много чевръст. А сега най-спокойно търпи ЕЙ ТОЯ БОКЛУК да сере във всички теми безобразен спам.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Абсолютно всичко е свързано с цената на бензина. Стоки услуги ама всичко. Поевтинее ли бензина всичко поевтинява и започва отново леко да се възражда живота и бизнеса в страната.

Но уви управника ни и Вальо Златев са си много близки и поевтиняване няма да има.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X