IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram
    Марияне,

как процедирате с образи като Д-р. Черкезов ?
    трябва ли да ги оставяте да вършеят из форума докато някрая спрем да четем и пишем?
    Това наистина става нетърпимо.
    Моля модераторите.
    Вие спите ли? От няколко дни един субект, който се нарича "Черкезов" тероризира форума. Той е на всяко гърне - мерудия. Вижте:

Ето и някои от подписите на така самонареклия се "доктор Черкезов"

"др.Черкезов" - като другаря Черкезов
    "д-р.Черкезов" - тука е сложил чертичката, ама не е махнал точката
    "Др.Черкезов
    Био химик - иноватор" - пак става другар, който не знае, че биохимик се пише слято, ама пък вече е "иноватор".
    "Д.р. Черкезов
    Биохимик - иноватор" - следващия подпис. Разбрал е как се пише биохимик, ама какво е "Д.р." можем само да гадаем. Не е "другар", защото има точка между буквите. Някакво съкращение-"дежурен редактор". Може би...
    "Д-р.Черкезов, биохимик-иноватор" - така и не се научава да махне точката след "д-р"

Сега пък е станал инженер.
    Много ви моля. Това недоразумение тормози форума като се набутва във почти всяка тема, предлага си услугите за инвестиции, за които очевидно няма никаква представа и дразни непрекъснато другите участници. Моля вземете мерки.

Наистина е трудно да се контролират участниците във форумите, а може би това противоречи на политиката на свободно изразяване във форумите, ама това на "Черкезов" минава границите.
    Отново моля, прегледайте постовете му и преценете. Казвам Ви: дразни всички участници.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Марияне,

как процедирате с образи като Д-р. Черкезов ?
      трябва ли да ги оставяте да вършеят из форума докато някрая спрем да четем и пишем?

поздрави
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Гле'й ся, цъкам на рекламите за да сте доволни и вие, ама не слагайте, моля и в лентата за скролиране!

Коментар

• В анкетата на челната страница "Ще участвате ли в предлането на привилегировани акции от Енемона АД?" не се разбира какво да се правят акциите на енемона, но 630 човека вече са отговорили...
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
            Здравейте, до края на миналата година Мариян Йорданов пускаше много хубав седмичен обзор за компенсаторките. Ще го има ли отново?
            На този въпрос ще мога да отговоря до няколко дни

Коментар

• Здравейте, до края на миналата година Мариян Йорданов пускаше много хубав седмичен обзор за компенсаторките. Ще го има ли отново?

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                Първоначално изпратено от bertram
                Марияне,

Не ви ли прави впечатление, че във форума има писачи, които явно са 'професионални' и са на заплата към определена политическа партия. Няма да казвам кои са - всеки може да се ориентира.
                Въпросът ми е :
                Считате ли това за номрално и вписва ли се в концепцията на инвестор.бг едно такова писане във форума?
                Както е тръгнало ще станем политически форум...
                Знам, че за вас импресиите и кликовете са важни, но да не се загуби накрая смисъла на форума.

поздрави
                Подкрепям напълно колегата bertram. Едно е да изказваш мнение за политика, друго е да правиш партийна пропаганда. За съжаление и аз се бях увлякъл, но напоследък не ми е приятно да пиша много поради прекалените партийни пристрастия. Мъча се понякога да успокоявам страстите с шеги. Но не, не става! Даже напротив!
                Напълно съгласен съм с г-дата горе!

И дори ще се престраша да посоча най-често срещаните политически никове :

1. Остап Бендер - АКАТА + расисъм + грозен и вулгарен стил
                2. Императора - АКАТА + явен и никому ненужен расизъм
                3. Мейси - БСП (досега не съм чел обида от нея срещу някой друг)
                4. Стамболов - ГЕРБ (посочвам 1 съпартиец от обективност и той се ваздаржа от обиди)
                5.
                6.
                7.
                8.
                9.
                10. който има желание да дописва!
                това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Не би трябвало да има "платени" агитатори във форума. Още повече че са некадърни и агитацията им е нескопосана и досадна.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                    Марияне,

Не ви ли прави впечатление, че във форума има писачи, които явно са 'професионални' и са на заплата към определена политическа партия. Няма да казвам кои са - всеки може да се ориентира.
                    Въпросът ми е :
                    Считате ли това за номрално и вписва ли се в концепцията на инвестор.бг едно такова писане във форума?
                    Знам, че за вас импресиите и кликовете са важни, но да не се загуби накрая смисъла на форума.

поздрави
                    Подкрепям напълно колегата bertram. Едно е да изказваш мнение за политика, друго е да правиш партийна пропаганда. За съжаление и аз се бях увлякъл, но напоследък не ми е приятно да пиша много поради прекалените партийни пристрастия. Мъча се понякога да успокоявам страстите с шеги. Но не, не става! Даже напротив!

Коментар

• След 10 ред - клъц и до тук...
                      Хайде и ние като европейците - за отговор 100 секунди..
                      Който може - може.

Коментар

• Марияне,

Въпросът ми е :

поздрави
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Уважаеми дами и господа от Инвестор бг АД,
                          бихте ли разяснили политиката си според, която такива неща явно са възможни и
                          Защо лицето, което пише с ник Остап Бендер продължава да бълва гадости?
                          Същият атакист уж е прогонван нееднократно , а пак продължава да пише годости?!
                          Същият е автор най-гнусната обида изричана срещу българските студенти, която съм чел по форумите.
                          Нали имате ясни правила при регистрацията, които всеки би трябвало да спазва?
                          И те са с императивен , а не пожелателен характер?
                          Направете нещо, защото това не е нормално....

Първоначално изпратено от Мрънкалото
                          Първоначално изпратено от SoKoLoV
                          това долу в червеното се срещало и срещу други раси от представители на Атака...
                          което си е чист геноцид... Атака време е да станете модерни и да не сте такива фашисти или фалшиви националисти... време ви е ....това е..

Първоначално изпратено от Остап Бендер
                          Студентите сте тъпа, впиянчена, дрогирана и негодна за нищо сган
                          Знаете ли г-н Соколов, най-тъжното е това, че тази партия е в Парламента и се храни от нас! Нашите родители и безнеса ни храним тези приятели.
                          Айде аз не работя, ама не защото ме мързи - напротив, нито съм наркоман - дори и трева не съм опитвал. Пия умерено и с мярка. Мога да не пия и цяла седмица, дори две. Ако работя нещо което пречи на пиенето - хич няма и да пия, ще чакам лятото и на морето просто ще изпия море от бира..... имам право на кефове все пак. Тоя малоумник Остап все едно ми дава джобните, че сметка ми прави. Идиот.

г-н Идиот Бендерян - пак ще дойдат избори!!!!!!!
                          това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                            ...Студентите сте тъпа, впиянчена, дрогирана и негодна за нищо сган
                            ...
                            4овека е забравил да напише 4е БГ студентите са деца на мама и на тати с други думи мастийки дето нищо нестава от тях. Те са бтдището на България или с други думи бъдищети оправници на циганите насилващо тази прекрасна земя осрана от некадърници клошари.
                            www.mastar.biz

Коментар

• Даже бих помолил г-н Мариян Йорданов да изпрати запитване до Парламентарната група на АТАКА и да ги пита дали и те мислят така за българските студенти като този мъж?
                              Ако и те мислят така - да ги сядим за обида, ако не смятат така - то този Остап лъже и .... не у е мястото тук.

Надявам се някой ще обърне внимание на този вероятно много болен фен на партия АТАКА!
                              Хем е смешно, хем си е чудовищно обидно!!!!!!!!!!!

Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                              в този Закон няма никаква информация за Студентските градчета и студентите.
                              Явно някой го е страх от нас и затова сме бишени от правото да влезем в управите и да имаме контрол върху студентските общежития!!!!!!!!!!

Новото правителство, за което гласуваха и над 90% от студентите също се ослушва.
                              Нали скапаните ви студентски съвети контролират общежитията. Студентите сте тъпа, впиянчена, дрогирана и негодна за нищо сган. На времето с общежитията се занимаваше ФК на ДКМС. Разни комсомолски активистчета определяха кой да бъде на общежитие и кой не. Сега нов ДКМС ли искате? Пък и чакате някой да ви го организира на готово. Проста и негодна сган.
                              Остап на времето комсомлчетата ги сложи в малкия си джоб. Имах собствена стая в най-хубавото общежитие, в която не живеех и която ползвах само когато ходя на дискотека в студентски град. И то защото не ми търтузеше по нощите до центъра, пък и такситата тогава бяха кът. Стаята я ползвах само за чукане на курви. Тогава се плащаше 3.40лв. месечен наем, като всичко /ток, вода и т.н/ бе безплатно, дори и бельото го сменяха редовно. Всичко това комсомолчетата ми го дадоха на драго сърце срещу малко доларчета и по някоя корекомска играчка. Остап винаги си е преживявал добре.
                              Г-н Бендерян, Вие прекрасно знаете, че за педофилската Ви партия АТАКА българските студенти не са и никога няма да гласуват! Не заради обиди като тази:
                              а понеже сте партия от недопили си простаци.
                              Вие конкретно от години не сте виждали гола жена, камо ли да сте имали бурни интимни отношения. Разбира се, че безплодници като Вас могат само да гледат безплатни филми по ХХL и да смятат това за постижение....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                                това долу в червеното се срещало и срещу други раси от представители на Атака...
                                което си е чист геноцид... Атака време е да станете модерни и да не сте такива фашисти или фалшиви националисти... време ви е ....това е..

Първоначално изпратено от Остап Бендер
                                Знаете ли г-н Соколов, най-тъжното е това, че тази партия е в Парламента и се храни от нас! Нашите родители и безнеса ни храним тези приятели.
                                Айде аз не работя, ама не защото ме мързи - напротив, нито съм наркоман - дори и трева не съм опитвал. Пия умерено и с мярка. Мога да не пия и цяла седмица, дори две. Ако работя нещо което пречи на пиенето - хич няма и да пия, ще чакам лятото и на морето просто ще изпия море от бира..... имам право на кефове все пак. Тоя малоумник Остап все едно ми дава джобните, че сметка ми прави. Идиот.

г-н Идиот Бендерян - пак ще дойдат избори!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X