IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• защо не работят котировките?????
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Моля модераторът X_Y да ми обясни политиката на "Инвестора".

Когато dimka_1981 вчера в темата "Политика" в 20.35ч обижда мен, Монти и Коки с "малоумници" това не се ли счита за "обида," та същият модератор не го е премахнал от поста, въпреки козметичните модерации?

А когато аз и Монти наречем същата личност малоумник, то поста се трие. А Монти дори не е обидил някой конкретно.
      Отговорих ви на ЛС, нека да не спамим.
      Отговорих ви на ЛС.
      रादोस्त

Коментар

• Абе пичове, що не вземете да се спрете с личните обиди. Аз си гледам поста в политиката. Не се гордея много с него от към език, .... но никой не ме е изтрил

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Моля модераторът X_Y да ми обясни политиката на "Инвестора".

Когато dimka_1981 вчера в темата "Политика" в 20.35ч обижда мен, Монти и Коки с "малоумници" това не се ли счита за "обида," та същият модератор не го е премахнал от поста, въпреки козметичните модерации?

А когато аз и Монти наречем същата личност малоумник, то поста се трие. А Монти дори не е обидил някой конкретно.
          Аре бе! Точно пък ти ли си привърженик на етиката в писането. То от твоите постове бях съставил цял речник на мръсотиите и обидите.

Коментар

• Моля модераторът X_Y да ми обясни политиката на "Инвестора".

Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
            равновесен слизаш на нивото на малоумниците коки , гигов монти и пчелата...

Отговорих ви на ЛС, нека да не спамим.
            Last edited by X_Y; 27.06.2012, 13:19.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
              Ей, модераторе! Защо ми триеш постовете? Ако кажа добра дума за ББ, това противоречи ли на политиката на Инвестора?
              Не противоречи. На мен пък ми триеше коментари с лоша дума за Би Би.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Ей, модераторе! Защо ми триеш постовете? Ако кажа добра дума за ББ, това противоречи ли на политиката на Инвестора?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Абе, Инвесторе,
                  защо вашият Никола ме трие, понеже не съм си бил взел хапчетата?

Осъзнавате ли докъде мога да стигна с вашия Никола и неговото обяснение?

=================================
                  Прочее, Анонимус ви наблюдава.
                  Защото постовете, които бяха изтрити не съответстваха на човек със здрав разум.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Абе, Инвесторе,
                    защо вашият Никола ме трие, понеже не съм си бил взел хапчетата?

Осъзнавате ли докъде мога да стигна с вашия Никола и неговото обяснение?

=================================
                    Прочее, Анонимус ви наблюдава.
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                      защо енергони на мен не ми излиза в топ губещи
                      където е класацията на инвестора за деня,
                      а само като ги разгледам поотделно се появява
                      Защото няма 5К дневен оборот.
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• защо енергони на мен не ми излиза в топ губещи
                        където е класацията на инвестора за деня,
                        а само като ги разгледам поотделно се появява
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                          Браво, Марияне! Успяхте !
                          А, как се сетихте ?
                          Имате още един проблем , за който съм ви писал отпреди 2-3 години, казах ти на теб даже в някаква тема : -Проблема с дългите мнения като това например:казвам,че..това ,няма..да..го. .прочетете...... разбрахте-ли..ме?

Коментар

• Мисля, че може да продължите статията за Енергони.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                              Вече въпросният домейн става на звездички
                              ето *******

Различни потребители пускаха афилиейт линкове към своите профили, така явно печелят ресурси или нещо такова
                              Поздрави
                              Браво, Марияне! Успяхте !
                              А, как се сетихте ?
                              Имате още един проблем , за който съм ви писал отпреди 2-3 години, казах ти на теб даже в някаква тема : -Проблема с дългите мнения като това например:казвам,че..това,няма..да..го..прочетете.. ....разбрахте-ли..ме?

Коментар

• Вече въпросният домейн става на звездички
                                ето *******

Различни потребители пускаха афилиейт линкове към своите профили, така явно печелят ресурси или нещо такова
                                Поздрави

Коментар

Working...
                                X