защо не работят котировките?????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМоля модераторът X_Y да ми обясни политиката на "Инвестора".
Когато dimka_1981 вчера в темата "Политика" в 20.35ч обижда мен, Монти и Коки с "малоумници" това не се ли счита за "обида," та същият модератор не го е премахнал от поста, въпреки козметичните модерации?
А когато аз и Монти наречем същата личност малоумник, то поста се трие. А Монти дори не е обидил някой конкретно.
Отговорих ви на ЛС, нека да не спамим.रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМоля модераторът X_Y да ми обясни политиката на "Инвестора".
Когато dimka_1981 вчера в темата "Политика" в 20.35ч обижда мен, Монти и Коки с "малоумници" това не се ли счита за "обида," та същият модератор не го е премахнал от поста, въпреки козметичните модерации?
А когато аз и Монти наречем същата личност малоумник, то поста се трие. А Монти дори не е обидил някой конкретно.
Коментар
-
Моля модераторът X_Y да ми обясни политиката на "Инвестора".
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениеравновесен слизаш на нивото на малоумниците коки , гигов монти и пчелата...
Отговорих ви на ЛС, нека да не спамим.Last edited by X_Y; 27.06.2012, 13:19.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеЕй, модераторе! Защо ми триеш постовете? Ако кажа добра дума за ББ, това противоречи ли на политиката на Инвестора?Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеАбе, Инвесторе,
защо вашият Никола ме трие, понеже не съм си бил взел хапчетата?
Осъзнавате ли докъде мога да стигна с вашия Никола и неговото обяснение?
=================================
Прочее, Анонимус ви наблюдава.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениезащо енергони на мен не ми излиза в топ губещи
където е класацията на инвестора за деня,
а само като ги разгледам поотделно се появява"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеБраво, Марияне! Успяхте !
А, как се сетихте ?
Имате още един проблем , за който съм ви писал отпреди 2-3 години, казах ти на теб даже в някаква тема : -Проблема с дългите мнения като това например:казвам,че..това ,няма..да..го. .прочетете...... разбрахте-ли..ме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеВече въпросният домейн става на звездички
ето *******
Различни потребители пускаха афилиейт линкове към своите профили, така явно печелят ресурси или нещо такова
Поздрави
А, как се сетихте ?
Имате още един проблем , за който съм ви писал отпреди 2-3 години, казах ти на теб даже в някаква тема : -Проблема с дългите мнения като това например:казвам,че..това,няма..да..го..прочетете.. ....разбрахте-ли..ме?
Коментар
Коментар