If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля модераторът X_Y да ми обясни политиката на "Инвестора".
Когато dimka_1981 вчера в темата "Политика" в 20.35ч обижда мен, Монти и Коки с "малоумници" това не се ли счита за "обида," та същият модератор не го е премахнал от поста, въпреки козметичните модерации?
А когато аз и Монти наречем същата личност малоумник, то поста се трие. А Монти дори не е обидил някой конкретно.
Отговорих ви на ЛС, нека да не спамим.
Абе пичове, що не вземете да се спрете с личните обиди. Аз си гледам поста в политиката. Не се гордея много с него от към език, .... но никой не ме е изтрил
Когато dimka_1981 вчера в темата "Политика" в 20.35ч обижда мен, Монти и Коки с "малоумници" това не се ли счита за "обида," та същият модератор не го е премахнал от поста, въпреки козметичните модерации?
А когато аз и Монти наречем същата личност малоумник, то поста се трие. А Монти дори не е обидил някой конкретно.
Аре бе! Точно пък ти ли си привърженик на етиката в писането. То от твоите постове бях съставил цял речник на мръсотиите и обидите.
равновесен слизаш на нивото на малоумниците коки , гигов монти и пчелата...
Отговорих ви на ЛС, нека да не спамим.
Браво, Марияне! Успяхте !
А, как се сетихте ?
Имате още един проблем , за който съм ви писал отпреди 2-3 години, казах ти на теб даже в някаква тема : -Проблема с дългите мнения като това например:казвам,че..това ,няма..да..го. .прочетете...... разбрахте-ли..ме?
Вече въпросният домейн става на звездички
ето *******
Различни потребители пускаха афилиейт линкове към своите профили, така явно печелят ресурси или нещо такова
Поздрави
Браво, Марияне! Успяхте !
А, как се сетихте ?
Имате още един проблем , за който съм ви писал отпреди 2-3 години, казах ти на теб даже в някаква тема : -Проблема с дългите мнения като това например:казвам,че..това,няма..да..го..прочетете.. ....разбрахте-ли..ме?
Вече въпросният домейн става на звездички
ето *******
Различни потребители пускаха афилиейт линкове към своите профили, така явно печелят ресурси или нещо такова
Поздрави
Коментар