IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес цял ден , като посещавам сайта курсора на мишката премигва.
    Това на какво се дължи?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Последен пост.
      Даже се бях пристрастил...Тъкмо ще ми мине.
      Ако някой чуе, че модито на смяна си е намерил(а) друга работа, достойна за интелекта ѝ , да пише...може пак да се включа...
      Успехи на борсата и късмет в живота ...
      Недей бе човек.. Ти си от най стойностните участници във форума. На всички ни трият м,нения в последните дни. Не го приемай лично. Явно няма ясни критерии и общите условия не се тълкуват правилно, защото не мога да хвана изобщо каква е причината да се трият мнения....

Коментар

• Последен пост.
        Даже се бях пристрастил...Тъкмо ще ми мине.
        Ако някой чуе, че модито на смяна си е намерил(а) друга работа, достойна за интелекта ѝ , да пише...може пак да се включа...
        Успехи на борсата и късмет в живота ...

Коментар

• Сега виждам, че са изтрили голяма част
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Поради липсата на оптимизъм на БФБ в последните няколко дни, едноименната тема се е превърнала в доста невъздържано мерене на мъжки атрибути
            Да не мислиш, че на някой му пука какво се пише?!?
            Важното е да има посещения и постове. А и в момента тече IPO на Инвестор, така че едва ли ще рискуват с групов бан.

Коментар

• Поради липсата на оптимизъм на БФБ в последните няколко дни, едноименната тема се е превърнала в доста невъздържано мерене на мъжки атрибути
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• То ок да отмятам, ама на всяка тема ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  Ало модераторите -вижте темата Валутна търговия и ако ви харесва това да е езика и участниците да търпят някакви спамери да са главни действащи лица ,не правете нищо ,ако ли не се намесете Успех
                  +1

Коментар

• Ало модераторите -вижте темата Валутна търговия и ако ви харесва това да е езика и участниците да търпят някакви спамери да са главни действащи лица ,не правете нищо ,ако ли не се намесете Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                      ето изрових пример за такова съобщение в мейла си
                      Марияне, нещата могат да бъдат много по-прости! Върнете старите опции по подразбиране, а именно "без известяване". Тогава просто нямаше такива проблеми. По едно време решихте, че известяването трябва да е default и се почна тоя спам.

ВЪРНЕТЕ СТАРИТЕ ОПЦИИ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ!!!!
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ето изрових пример за такова съобщение в мейла си

..............
                        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                        За да не получавате повече известия за отговори по темата, кликнете тук:
                        http://www.investor.bg/forum/subscri...a491e2a00ec138

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                          Най-отдолу в съобщението пише "За да не получавате повече известявания за тази тема, натиснете тук"
                          или нещо от сорта
                          както във всички други форуми

този линк най-долу в известяването е за това
                          Другият начин е като получиш мейл с известие, да цъкнеш на линка най-отдолу, където пише:

За да не получавате повече известия за отговори по темата, кликнете тук:...

Аз лично така правя, вместо да скролирам при отговорите/темите и да се чудя кое квадратче да маркирам или да не маркирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Как би следвало да спра НЕЖЕЛАНИТЕ от мен известявания от темите, в които съм писал?
                            Най-отдолу в съобщението пише "За да не получавате повече известявания за тази тема, натиснете тук"
                            или нещо от сорта
                            както във всички други форуми

този линк най-долу в известяването е за това

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                              Аз си мисля да цъкам "оплакване за спам" следващия път като вляза в мейла.
                              Ем така ще да е, пеераска ралта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Как би следвало да спра НЕЖЕЛАНИТЕ от мен известявания от темите, в които съм писал?
                                Аз си мисля да цъкам "оплакване за спам" следващия път като вляза в мейла.
                                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Working...
                                X