If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последен пост.
Даже се бях пристрастил...Тъкмо ще ми мине.
Ако някой чуе, че модито на смяна си е намерил(а) друга работа, достойна за интелекта ѝ , да пише...може пак да се включа...
Успехи на борсата и късмет в живота ...
Недей бе човек.. Ти си от най стойностните участници във форума. На всички ни трият м,нения в последните дни. Не го приемай лично. Явно няма ясни критерии и общите условия не се тълкуват правилно, защото не мога да хвана изобщо каква е причината да се трият мнения....
Последен пост.
Даже се бях пристрастил...Тъкмо ще ми мине.
Ако някой чуе, че модито на смяна си е намерил(а) друга работа, достойна за интелекта ѝ , да пише...може пак да се включа...
Успехи на борсата и късмет в живота ...
Поради липсата на оптимизъм на БФБ в последните няколко дни, едноименната тема се е превърнала в доста невъздържано мерене на мъжки атрибути
Да не мислиш, че на някой му пука какво се пише?!?
Важното е да има посещения и постове. А и в момента тече IPO на Инвестор, така че едва ли ще рискуват с групов бан.
Ало модераторите -вижте темата Валутна търговия и ако ви харесва това да е езика и участниците да търпят някакви спамери да са главни действащи лица ,не правете нищо ,ако ли не се намесете Успех
Ало модераторите -вижте темата Валутна търговия и ако ви харесва това да е езика и участниците да търпят някакви спамери да са главни действащи лица ,не правете нищо ,ако ли не се намесете Успех
Марияне, нещата могат да бъдат много по-прости! Върнете старите опции по подразбиране, а именно "без известяване". Тогава просто нямаше такива проблеми. По едно време решихте, че известяването трябва да е default и се почна тоя спам.
ВЪРНЕТЕ СТАРИТЕ ОПЦИИ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ!!!!
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар