IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мозила

да ви имам и сайта
    след всеки апдейт на мозилата 2-3 дни не мога да се логна през нея и се налага да отварям експлоръра.
    Last edited by NYSERookie; 23.03.2011, 17:44.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ей не го оправихте този преглед на мнения -ако искам да отида и да видя на някой колега ,мнение от преден ден или седмица не мога и не мога -излизат последните 20 макар че той има примерно 1000 ,как да отида да видя 22 рото например ????

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
        В нас на Модзилата не мига......
        При мен спря да мига...за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Tools->Internet options->Advanced->Disable script debugging (Internet explorer) - махаш човката - така стана при мен, спря мигането.

Дано да съм помогнал, ако не се ориентираш още, питай...

Оппа, и така пак почна да мига...
          В нас на Модзилата не мига......

Коментар

Значи Tools / Internet options и после.... Браузъра е Интернет Експолорър
            Tools->Internet options->Advanced->Disable script debugging (Internet explorer) - махаш човката - така стана при мен, спря мигането.

Дано да съм помогнал, ако не се ориентираш още, питай...

Оппа, и така пак почна да мига...
            Last edited by luboil; 17.03.2011, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
              Отваряш браузъра, отиваш в настройките и избираш " включване на Java script".
              Значи Tools / Internet options и после.... Браузъра е Интернет Експолорър

Коментар

Моля те и за нас индианците - Какво е флаш и как се изключва?
                Отваряш браузъра, отиваш в настройките и избираш " включване на Java script".

Коментар

Мерси. Направих го. Сега е наред.
                  Моля те и за нас индианците - Какво е флаш и как се изключва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнение
                    Изключи си флаш към браузъра който ползваш и няма да имаш проблем.

Мерси. Направих го. Сега е наред.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      курсора на мишката премигва-
                      стига се ебавахте с нас
                      Изключи си флаш към браузъра който ползваш и няма да имаш проблем.

Коментар

Днес цял ден , като посещавам сайта курсора на мишката премигва.
                        Това на какво се дължи?

курсора на мишката премигва-
                        стига се ебавахте с нас
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Според мен се дължи на премигващата ви мишка. В интерес на истината и при мен е така и го отдавам на многото програмки които съм наотворил. Платформа, отделно мета трейдър, отделно Level 2, отделно играя една онлайн игра. Отделно целият офис пакет щото и работя на всичкото отгоре. Но по всяка вероятност е от банерите на инвестора
                          И при мен си мига днес, най-вероятно наиситна е от някой банер, който не е наред. Само на този сайт го имам проблема и не зависи от браузера.
                          П.С. Наистина трябва да е някой омазан банер писан на флаш, защото като изключа флаша и всичко се оправя.
                          Last edited by Setver; 17.03.2011, 17:31.

Коментар

• Според мен се дължи на премигващата ви мишка. В интерес на истината и при мен е така и го отдавам на многото програмки които съм наотворил. Платформа, отделно мета трейдър, отделно Level 2, отделно играя една онлайн игра. Отделно целият офис пакет щото и работя на всичкото отгоре. Но по всяка вероятност е от банерите на инвестора

Коментар

Днес цял ден , като посещавам сайта курсора на мишката премигва.
                              Това на какво се дължи?
                              Това не е примигване, а морзовата азбука. Така се предава директно в МВР кои сайтове посещаваш.

Коментар

• явно доста хора тук позлваме еднакъв модел мишки

Коментар

Working...
                                X