Първоначално изпратено от модератор
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнениеГоспожици, Госпожи и Господа, модератори и администратори на този сайт! От вчера в сайта се е регистрирал нов потребител, чийто ник е KissMyAss и чийто изказвания са изключително провокативни и безсмислени, поради което ще ви помоля - в съответствие с правилата на форума на Инвестор.бг - да бъде незабавно баннат, тъй като не зная докога ще мога да издържа да не му обръщам внимание и да спазвам добрия тон! Предварително ви благодаря!
При това е с антибългарска насоченост. И изключително провокативен тон. Добре би било да се прекрати достъпът до форума от този IP адрес.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнениеГоспожици, Госпожи и Господа, модератори и администратори на този сайт! От вчера в сайта се е регистрирал нов потребител, чийто ник е KissMyAss и чийто изказвания са изключително провокативни и безсмислени, поради което ще ви помоля - в съответствие с правилата на форума на Инвестор.бг - да бъде незабавно баннат, тъй като не зная докога ще мога да издържа да не му обръщам внимание и да спазвам добрия тон! Предварително ви благодаря!
профила е премахнат
Поздрави
Коментар
-
Госпожици, Госпожи и Господа, модератори и администратори на този сайт! От вчера в сайта се е регистрирал нов потребител, чийто ник е KissMyAss и чийто изказвания са изключително провокативни и безсмислени, поради което ще ви помоля - в съответствие с правилата на форума на Инвестор.бг - да бъде незабавно баннат, тъй като не зная докога ще мога да издържа да не му обръщам внимание и да спазвам добрия тон! Предварително ви благодаря!
Коментар
-
SoKoLoV
Работи всичко,ама това струва пари.
От както смениха сайта,архива или връзката с него я няма.
Както и трудният достъп от международни прокси сървари.А иначе да увеличението е успешно.Да видим резултата от него е по важно.
Полке,какво стана с зхбг влезе ли оня ден,когато получи сигнал сигурен от мен. хаха.Last edited by SoKoLoV; 27.03.2011, 01:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеНе става бе човек ,нали съм пробвал
А влез в профила ми и прегледай всички мнения ,и отиди на страница 5 примерно -ще отидеш друг път
Влязох в твоя профил показва ми най долу мнение от 21/03/2011 искам да видя твое мнение преди 21/03 пиша страница 2 ,или 5 и виж какво ми изписва
tandem, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
............. какъв браузър ползваш --- ИЕ май
мини на мозила файърфокс или на гугъл хром и няма да имаш проблемLast edited by _1912_; 27.03.2011, 18:58.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеyou do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Ей туй станаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСлед като напишеш цифрата в квадратчето не натискай Enter, ами кликни с мишката на ъгълчето вдясно от полето с цифрата. Пробвай и кажи дали става или не.
Ей туй стана
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеНе става бе човек ,нали съм пробвал
А влез в профила ми и прегледай всички мнения ,и отиди на страница 5 примерно -ще отидеш друг път
Влязох в твоя профил показва ми най долу мнение от 21/03/2011 искам да видя твое мнение преди 21/03 пиша страница 2 ,или 5 и виж какво ми изписва
tandem, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенай-отдолу са написани страниците -> на всяка страница има по 20 поста -> като искаш да видиш 22 пост тогава отиваш на следващата страни и гледаш второто мнение
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.Last edited by tandem; 25.03.2011, 10:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетва подчертаното браузъра на google - chrome OS е базиран на линукс е пълна безсмислица явно си на Вие с ИТ .
сега по-добре ли ти звучи или имаш някаква нова забележкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениебраузъра на google - chrome OS е базиран на линукс и си бачка перфектно не само на този сайт
срамота е все пак интернет компания да спестява от програмисти.......Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЕй не го оправихте този преглед на мнения -ако искам да отида и да видя на някой колега ,мнение от преден ден или седмица не мога и не мога -излизат последните 20 макар че той има примерно 1000 ,как да отида да видя 22 рото например ????fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеда ви имам и сайта
след всеки апдейт на мозилата 2-3 дни не мога да се логна през нея и се налага да отварям експлоръра.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
SoKoLoV
А бе каква лична основа,не виждате ли какви инсинуации по цял ден сипят по форума ви.
Нормални ли сте,зачудих вече....??????
И какво второ предупреждение,кога беше първата.
вместо да си вземете поука,как не трябва да се оставят хора като тия да пишат,пълните си глупости.
Аз спирам да пиша и отговорям всеки път на такива зомбита,не си вършите работата това е.
Цензорирайте малко тия промити мозъци.
Това не е обида а факт.Днес се доказаха за пореден път.
Моди,компанията ви е с този морал,защо.
Виж колко ми е стар ника и какво съм написал до сега.Винаги гледам да съм обективен и фактически обоснован,а тия дето ще ме нареждат с наркоман,неграмотен и незнам си какво още да ги търпя ли.Ами вие ако можете,аз не.Дразни ме липсата на истина и факти в твърденията им.
Съберете си малко мозъка и прочетете какво са написали последната една година и какво от тяхното е верно.Да видите,че са леки типове,които освен кликвания няма да ви донесат нищо добро.
Ето това е първото,ще си изтегля инвестициите в акциите ви,а и другите покрай мен.Това за начало.
И без таквиа предупрежедения, направо сам спирам да пиша.Та вие нямате морал даже и да намерите факти за някого.Каквото почукало,такова се обадило Инвесторе...
Обидите са техни,а властта ваша.Познайте кои губи.Пак истината и обективността.
Жълта работа е това вашата.Това е.
И това изтрии,ако искаш,толкова Ви е акъла.
Коментар
Коментар