IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дойде време за отчети и гледам РСС-а на Бюлетина пак се счупил. От вчера сутринта няма никой там!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Абе инвесторе, какво става с този часовник? Когато съм логван всичко е наред. Когато не съм и само воаьорствам съобщенията се показват с час назад
      Още май си стои проблема с часовника. Поне при мен. Без значение дали си логнат. Дава ми с 3 часа назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Тоя jamiemirror няма ли вече да получи постоянен бан? Явно му е изтекъл стария и сега пак сере по всички теми. Аман от простаци!
        Прав си.
        Tук трябва да имат право да пишат само държавни служители (през работно време) и разбира се, платени манипулатори (служители или не) на избушени компании. Другите само да могат да четат.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Тоя jamiemirror няма ли вече да получи постоянен бан? Явно му е изтекъл стария и сега пак сере по всички теми. Аман от простаци!
          какво те бърка тоя образ, нали вече имаме аддонче да си ги банваме персонално такива

копираш си го в листа и повече не те облъчва с простотии

Коментар

• Здравейте,

има ли някаква причина инфото за турската борса да не се обновява или са в много дълга ваканция?

ISE 100 68 194,72 0.15

Благодаря Ви и успешен ден.
            Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Тоя jamiemirror няма ли вече да получи постоянен бан? Явно му е изтекъл стария и сега пак сере по всички теми. Аман от простаци!
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Инвесторе, или спите като пазара, или политиката ви вече позволява подобни "теми": http://www.investor.bg/forum/showthr...30#p1301994827

Коментар

• Абе инвесторе, какво става с този часовник? Когато съм логван всичко е наред. Когато не съм и само воаьорствам съобщенията се показват с час назад

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
                    Не Стефан Генчев, а на Станимир е продал от акциите си в Билборд*

Бихте ли ми разяснили какво значи това заглавие?
                    Е, така вече ми се изясни.

Коментар

• Не Стефан Генчев, а на Станимир е продал от акциите си в Билборд*

Бихте ли ми разяснили какво значи това заглавие?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК
                        Инвесторе, сменете часовника за времето в което е изпратено някакво съобщение.
                        Мерси!!

Коментар

• днес има проблем заради смяната на времето

пренасочва към този линк, който пък е празен

http://www.investor.bg/forum/profile.php?do=dst

един "бек" бутон и нещата се оправят, пък утре като идат на работа може и да решат проблема

Коментар

• Значи опитвам се да успокоя тона в темата и да рипортна как виждам проблема при мен и защо не е оправен и модератора ме изтрива?
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Определено сайта има проблем. Доста често днес темите не се отварят от първия път. Преди не съм имал този проблем. А днес ми се случи двайсетина пъти.
                              Ползвам "Мозила". Не съм пробвал с друг браузър как е.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• стига си писал глупости --- всичко си бачка в инвестора

............. какъв браузър ползваш --- ИЕ май

мини на мозила файърфокс или на гугъл хром и няма да имаш проблем
                                Last edited by Eti_; 27.03.2011, 19:18.
                                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Working...
                                X