IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До Investorbg

Благодарско и от NASDAQ-аджиите, макар, че напоследък сме станали трио или най-много квартет.

Коментар

• До Investorbg

Благодарим на Инвестора :-)

Коментар

• До Investorbg

Дългите теми вече могат да се отварят целите в отделен прозорец от линка "Цялата тема" в горния десен край на екрана.
        Естествено за теми като Forex, Nasdaq трябва да имате търпение, защото са над 500К

Коментар

• До Investorbg

Така получихме писмото, предполагам, че ще бъде дадено утре, но едва ли това има значение, по-важно е какво пише и че някой си слага името отдолу?

Коментар

• До Investorbg

А защо моля ви се писмото на великденци против ВЪЗРАЖДАНЕ е с дата 25 януари, макар да е публикувано днес в рубриката НОВИНИ..?

Коментар

• До Investorbg

По друг повод питах също:
              В днешното интервю на Апостолов в ПАРИ се споменава за някаква нова стратегия за развитието на капиталовия пазар. Някой да я е виждал? Инвестора да я е публикувал?

Коментар

• До Investorbg

И аз се присъединявам към молбата на Тошо. Измислете някъкъв линк, който да стои постоянно на страниците в които тече по-голяма дискусия, така че да може да се виждат и предишните коментари по дадената тема.

Коментар

• До Investorbg

Dragi investore,
                  Чудя се защо сте ме цензурирали в темата за съдебната власт.
                  Толкова ли неприлично беше да се пошегувам, че "търся двама авери за лабораторни изследвания в областта на канабиса"

Коментар

• До Investorbg

Така е,но е необходим и материал за размисъл.

Коментар

• До Investorbg

По друга тема, вече писах и на друго място но ми изглежда принципно важно.

Чудя се каква е тази мания в този форум да се копират и пействат цели статии. По-ефективно от всякаква гледна точка е да се посочват просто източниците.
                      Ценното в този форум са оригиналните мнения, а копирането на чужди текстове е един от примерите, как интернет прави хората мързеливи.

Коментар

• До Investorbg

ДО Инвестора
                        В темата FOREX наскоро бяхте пуснали една връзка "Виж всички отговори по темата"
                        Не е ли възможно да се постави такава постоянна връзка, примерно "Архив по темата" горе в полето до "Преглед на темите" и "Скрий отговорите"
                        Благодаря за вниманието

Коментар

• До Investorbg

Като говорим за дребните грешки, които развалят впечатлението ...

Относно: Пращаме мисия в Авганистан Източник: Investor.bg Дата: 17.01.2002 09:42

--------------------------------------------------------------------------------
                          Министъра на отбраната Свинаров, заяви преди заседанието на Министерски съвет, че в дневния ред има секретна точка за изпращане на наша мисия в Авганистан.

Коментар

• До Investorbg

За "левова свръхликвидност" не казвам нищо, виж за "свръхлевовата ликвидност"... :-)

Коментар

• До Investorbg

Истина е, че допускаме грешки - част от тях от бързина и недоглеждане, друга от това, че репортерите ни са недостатъчно опитни, въпреки, че имат солидни познания по икономическата материя.

Основната ни цел при работа е да доставяме интересна информация възможно най-бързо и в най-кратка форма. Наистина термина "свръх левова ликвидност" не е издържан (и на мен не ми харесва), но от друга страна , когато банките търгуват "овърнайта" под 1% , това за българските условия е свръх ликвидност , след като само преди месец беше над 10%?
                              Тръгнем ли да спорим за понятия, трудно някой би имал полза?

Коментар

• До Investorbg

Пичове, много, ама много е дребнаво, ама хайде кажете ми, какво означава "свръхлевова ликвидност"...
                                Цял ден го гледам виси в новините. Нямаше и да пиша ако не се бях размислил върху това, което сте. Ама, честно, малко ме е яд за вас: с още малко усилия и може да станете икономическаТА медия в България, а вие правите такива супер елементарни грешки. Нали си давате сметка, че ако не най-интелигентните в инвестора влизат доста образовани хора. Хайде де, имате (почти) всички предпоставки, защо допускате заради такива елементарни недоглеждания да се усмихва човек като ви чете? А и времето тече, трудно вече ще кажете, че това са грешки на растежа...

Коментар

Working...
                                X