If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гръмчо, най-готиния превод от този род, който съм срещал някога е за SEC, а именно - Комисия по сигурността и обмена))
Коментар
гръмчо
До Investorbg
Мислех, че Софийска фондова борса от няколко години вече не съществува, но вашата рубрика НОВИНИ иска да ме убеди в противното
Обикновено по филмите превеждат stock exchange като "стокова борса", но вие правите обратното
Коментар
журналист
До Investorbg
не няма го интернет. ще чакаш държавен вестник, ако има нещо конкретно ще отговворя
Коментар
gesheva
До Investorbg
може ли да се намери този закон в интернет?
Коментар
журналист
До Investorbg
няма да стават ДКЦ
записите няма да се изравняват с боновете. Ще имат и общо и различно приложение
общото приложение ще определя близостта в цената им, а различното разликата в цената им
Коментар
gesheva
До Investorbg
Какво се предвижда за компенсаторните записи в новия закон за приватизация, приет на второ четене тези дни? Ще стават ли ДЦК и ще се изравняват ли с боновете?
Коментар
гръмчо
До Investorbg
Защо още не сме видели Стратегията за капиталовия пазар?
След проведената тука дискусия вече съм убеден в следното:
1. Новото Време не желае публично обсъждане на своята Стратегия за развитие на капиталовия пазар в България и затова не я дава на Инвестора.
2. Новото Време се огъва под натиска на лобистите (например от ДПС), и се страхува да поеме публични ангажименти за приватизация през борсата.
3. Инвестора няма достъп до тези важни документи.
4. Политиката на управляващите към нашия капиталов пазар, ако изобщо я има, е отново непрозрачна.
Коментар
гръмчо
До Investorbg
Вариантът на ЗППЦК в Банкерь едва ли сега е актуален.
А Стратегията за развитието на кариталовия пазар още не е приета от правителството, така че...
Коментар