IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МИЛИЦИОНЕРСКА ВАКХАНАЛИЯ!!!

Faster,искаш нещо конкретно...Във форумът NYSE$NASDAQ SYMBOLS в 15.46 има обява ,че Делта търси анализатори.Тази обява носи информация, но няма кой знае колко общо с форума но INWESTORA не цензурира.От 15 .46 до 18. 02 всички постинги свързани единствено и само с темата бяха истрити, без там да имаше дори определения ,които използваш ти ,като,,що за глупост,,.

Коментар

loso e kogato imas fiks idei za spionamanii i podobni nervozi - ne bi traalo tova da se identificira s tazi stranica, prosto izkazvam mnenie, no ako zarejesh za moment prizraka na nekvi post-komunisti4eksi stresove moje i da razberes. anyway dude..

Коментар

НЕ Е ГЛУПОСТ - Faster!
        ТОВА ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС - СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!!!

Коментар

Безумна слободия ли вече наричаме свободата да изразяваш това което мислиш.Мислех си,че това е един отдавна изживян период

Коментар

И още нещо-почти всички участници в почти всички форуми, правят впечатление на достатъчно разумни, мислещи и образовани хора, за да могат да различават цензурното от нецензурното и да се самоцензурират.Просто не ги обиждайте!

Коментар

sto za glupost "МИЛИЦИОНЕРСКА ВАКХАНАЛИЯ" - ako nyakoj ima konkretni zabelejki neka gi obyasni. Ako nykoj strada ot maniya za presledvane i bezumna slobodiya moje da ne pishe tuk. Mnogo e prosto.

Коментар

Aбе INVESTORE колко информация дава един пост като например;Пазарът ще обърне посоката в 21ч 27мин и14сек.Аз съм велик,аз просто предчувствам,аз съм Нострадамус.Вие толерирате подобни глупости и не триете.А когато някой негодува срещу подобна простотия вие триете всичко подред.Затова един форум просто опустя.Заличете му заглавието,или го преименувайте,,Форум за тъпанари,, или ни оставете да си спорим.Казахте,,форума е такъв какъвто си го направите,,

Коментар

"ИЗВЪН ТЕМАТА И НЕ НОСИ ИНФОРМАЦИЯ"

ТОВА ОЗНАЧАВА ПЪЛНА МИЛИЦИОНЕРСКА ВАКХАНАЛИЯ!!!

Пример:
                  Аз питам,Куки тука ли си?
                  Или каквото и да било от едно нормално общуване което "ИЗВЪН ТЕМАТА И НЕ НОСИ ИНФОРМАЦИЯ"
                  означава по вашите "критерий и правила" ще бъде веднага изтрито!!!?

НЕ ЗНАМ КАКВИ ШПИОНОМАНИЙ И ПРОВОКАЦИЙ ВИ ГОНЯТ,НО ТАКА САМИ ЩЕ СИ ГО.......

В Е Р В А Й Т Е МИ!

Коментар

• ЛУДИТЕ СА СРЕД НАС!

v temata NYSE&NASDAQ SYMBOLS niakoi hora prekaliavat s prostotiite i napylno podkrepiam trieneto na postingi.

Коментар

• ЛУДИТЕ СА СРЕД НАС!

КАКВО ЗНАЧИ - "всякакви коментари, които са извън темата и не носят информация"!???
                      ЩО ЗА ТЪПЪЗМИ И ГЛУПОСТИ ДРЪНКАТЕ И ПРАВИТЕ!???

СКОРО САМО ВИЕ ЩЕ СИ ПИШЕТЕ "ПО ТЕМАТА"((((((((

Коментар

• ОЩЕТЕН!!!

Pomislete malko zashto se razigrava cialoto tova shou? Dali vinata e samo v pisheshtite(komentatorite) ili i Vie imate prinosh za cialta kakafonia.
                        Nehsto mnogo jestoka cenzura nalagate naposleduk mai?! Za psuvnite i obidite OK, triite gi, no zatova che niakoi e pusnal shegichka ili neshto podobno za razvedriavane na atmosverata, edva li zaslujava da bade izritan??
                        Kakto ste ia podkarali, skoro chvek za da moje da postva tuk shte triabva parvo da se iavqva lichno v office Vi s dokument za samolichnost i svidetelstvo za sadimost, pak moje i medicinsko da mu iskate?!
                        Ta mislata mi beshe, che KAKVOTO POCHUKALO, TAKOVA SE OBADILO...
                        Ostanete sus zdrave!

Коментар

• ОЩЕТЕН!!!

Във връзка с провокациите в темите NYSE&NASDAQ SYMBOLS и Валутна търговия - FOREX всякакви коментари, които са извън темата и не носят инфорацията ще бъдат изтривани.
                          Ако някой има претенции (смислени) - да ги публикува в тази тема.

Коментар

• ОЩЕТЕН!!!

Надявам се, че темета вече е приключена.

Коментар

• ОЩЕТЕН!!!

Trudno mi e da razbera tazi diskusija, a i polzvaneto na chujdi nickove po-princip. Razbiram che njakoi hora iskat da sa anonimni,
                              razbiram che njakoi sigurno gi e sram da si kajat imeto...zatova ima nickove. Ne moga da razbera obache chovek, koito go e sram
                              da si polzva nicka ili ne moje da si izmisli......na kakvo li se dalji?

Коментар

• ОЩЕТЕН!!!

Мда.... , ама хаде да не се учат всики на тия номера,
                                че не знам какво ще стане тогава...........

Коментар

Working...
                                X