IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• срока за пускане БТК на борсата

20% от БТК ще бъдат продадени на борсата 6 месеца след прехвърляне на акциите

Коментар

• срока за пускане БТК на борсата

Можете ли да публикувате официална информация относно въпроса от кога точно започва да тече 6 - месечния срок за пускане пакета от 20% от БТК на БФБ с-у КИ?
      От датата на подписване на договора или от прехвърляне на 65% - ния дал на Вива.
      Омръзна ни от различни журналистически интерпретации по медиите. Къде е истината? Какво е официалното становище на АП?
      Добрият, стар Батя

Коментар

• oblagane na pechalbi ot kompensatorki

Инвесторе по какъв ред се облагат печалбите от компенсаторни инструменти ?

Коментар

• otcheti

Thanks

Коментар

• otcheti

вероятно сте натиснал два пъти Изпрати, след като е имало промяна в текста
            не се притеснявайте за тези повторения, ние ще ги остраняваме

Коментар

• otcheti

Investore za vtori pat mi se slu4va da mi se doblira posting! Why?

Коментар

• otcheti

Не мислите ли че темите за форекса станаха прекалено много. Що не вземете да ги обедините в една-две?!

Коментар

• otcheti

Eeee tazi godina se o.... ! Nadprevarvat se da se izkarat s malka pechalba , da ne bi da e po politi4eski pri4ini . No parvo mqsto za sega e na BIOV pri vdiga6t se s 30% do 55 milona leva oborot pe4albata im namalq s 80 % )) Bravo nomer edno ste po vratki !

Predlagam INVESTORA da im vrachi kupa !!! I da provejda redovna klasaciq za nai-mnogo vratki v otcheta.

Коментар

• cvetni metali

ama vodoley, в такъв случай ти си искал да гледаш цените на благородните, не на цветните метали ))
                    адреса който ти дадох е за цветните - мед, алуминий (поне аз това следя там)
                    приятен ден

Коментар

• ЦПТ3

Спекулант, tuka moje6 da widi6 drujestwata wkliu4eni w CPT 3,

http://finance.news.bg/cpt_new.php?cpt=3&type=pred

Коментар

• cvetni metali

zdrasti kuki,
                        mersi za otgovora.
                        a otnosno konkurenciata -ne sam .prosto iskam da proveria do kolko moje da se razchita na dvijenieto na cenata na zlatoto pri opredeliane na poziciite mi pri eur,usd i chf

Коментар

• cvetni metali

vodoley, най-подходящото място е
                          http://www.lme.com/

Ти да не си ми нещо от конкуренцията?

Коментар

• cvetni metali

Zdraveite,
                            interesuvame ot kade moga da sledia dvijenieto na cvetnite metali.
                            blagodaria vi predvaritelno

Коментар

• ЦПТ3

Репортер имаш ли файл или линк към списъка на 111-те дружества за трети ЦПТ с броя акции и началните цени. Гледам че Владо Панев от Дневник е изчислил че по начални цени акциите са за 13 млн. бона. Значи списъка е излязал вече, но на страницата на АП не го намерих.
                              Добрият, стар Батя

Коментар

• ORGH

Някой знае ли защо изпълнителения директор Валери Петров се мести в София ? Да не отива в Лакпром ? Инвестора имаше някакви връзки в ORGH.

Коментар

Working...
                                X