If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Можете ли да публикувате официална информация относно въпроса от кога точно започва да тече 6 - месечния срок за пускане пакета от 20% от БТК на БФБ с-у КИ?
От датата на подписване на договора или от прехвърляне на 65% - ния дал на Вива.
Омръзна ни от различни журналистически интерпретации по медиите. Къде е истината? Какво е официалното становище на АП?
Eeee tazi godina se o.... ! Nadprevarvat se da se izkarat s malka pechalba , da ne bi da e po politi4eski pri4ini . No parvo mqsto za sega e na BIOV pri vdiga6t se s 30% do 55 milona leva oborot pe4albata im namalq s 80 % )) Bravo nomer edno ste po vratki !
Predlagam INVESTORA da im vrachi kupa !!! I da provejda redovna klasaciq za nai-mnogo vratki v otcheta.
ama vodoley, в такъв случай ти си искал да гледаш цените на благородните, не на цветните метали ))
адреса който ти дадох е за цветните - мед, алуминий (поне аз това следя там)
приятен ден
zdrasti kuki,
mersi za otgovora.
a otnosno konkurenciata -ne sam .prosto iskam da proveria do kolko moje da se razchita na dvijenieto na cenata na zlatoto pri opredeliane na poziciite mi pri eur,usd i chf
Репортер имаш ли файл или линк към списъка на 111-те дружества за трети ЦПТ с броя акции и началните цени. Гледам че Владо Панев от Дневник е изчислил че по начални цени акциите са за 13 млн. бона. Значи списъка е излязал вече, но на страницата на АП не го намерих.
Коментар