IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NE PREINA4AVAITE TEMITE !

Събранието на БФБ е отложено поради липса на кворум

Коментар

DA SANDVI4I I 4AI PO ANGLIISKI OBI4AI :}

Коментар

Днес БФБ имала общо събрание. Нещо интересно очаква ли се оттам?

Коментар

Mnogo tapo e ...

Коментар

• FOREX темата

Инвесторе, айде стегнете се малко и пратете някой модератор във ФОРЕКС темата, че се изписаха 3 страници псувни. Поне като ще триете насам-натам, трийте каквото трябва!!!Мерси

Коментар

• Iz novinite

Извиняваме се за техническата грешка.

Благодарим за внимателния прочит.

Коментар

• Iz novinite

IBON sa poevtineli do 22.09 % ?

Коментар

• IMAM problem s

moge li da mi dadete niakakv telefon da VI zvanna

Коментар

• IMAM problem s

Investore imam problem s vlizaneto kam forex foruma moge li da mi kage6 za6to

Коментар

• Predlojenie

Възможно ли е някой от репортерите на инвестора да потърси за коментар служители на Морган Стенли?
                      Да кажат има ли забавяне, няма ли, как вървят нещата и т.н.?
                      Добрият, стар Батя

Коментар

• Predlojenie

Blagodaria za otgovora.

Коментар

• Predlojenie

Въпроса за полезен форум стои от пъвия ден в който се появи, за съжаление всички възможни начини, които сме обсъждали за въвеждане на контрол - имат своите недостатъци!
                          Това което правим е да махаме откровените глупости и обиди, но повярвай много е трудно да се пази баланс, когато всеки ден се включват нови и нови хора!
                          Разбира се имаме много идеи как да направим форумите по-полезни, но в момента реорганизираме много неща в Investor.bg...и ни е необходимо време за да направим форума отново това, което беше в началото.

Коментар

• Predlojenie

Kak vaznameriavate da se razvivate zanapred ? Kato ot4itate broi pose6tenia li ?
                            Vaz osnova na koeto se uveli4avat reklamite...
                            Az 6te prodalja da pose6tavam saita vse pak.
                            S pojelania za uspeh.

Коментар

• Predlojenie

Че имате някакъв изкривен критерий за това котировките на кои компании да показвате в началната страница разбрах, ама в анализа на търговията за деня такава тенденциозност не бях срещал скоро. Споменава се за повишение на ZLP 0.7% при обем от едва 15 акции, а ръста на CCB никакъв го няма. Вярно, че е ваше право избирателно да насочвате новините към едни или други акции, но чак пък толкова. И SFARM няма, макар, че хората търсят да проверят сега, особенно след публикуване надневния ред на ОСА и т.н. Не знам кой го прави анализа, но съм сигурен, че не е Мариан, защото той не би си позволил подобна тенденциозност.

Коментар

• Predlojenie

Блонди жените винаги са били част от финансите, особено на изхода на паричните потоци )

Коментар

Working...
                                X