If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инвесторе, айде стегнете се малко и пратете някой модератор във ФОРЕКС темата, че се изписаха 3 страници псувни. Поне като ще триете насам-натам, трийте каквото трябва!!!Мерси
Възможно ли е някой от репортерите на инвестора да потърси за коментар служители на Морган Стенли?
Да кажат има ли забавяне, няма ли, как вървят нещата и т.н.?
Въпроса за полезен форум стои от пъвия ден в който се появи, за съжаление всички възможни начини, които сме обсъждали за въвеждане на контрол - имат своите недостатъци!
Това което правим е да махаме откровените глупости и обиди, но повярвай много е трудно да се пази баланс, когато всеки ден се включват нови и нови хора!
Разбира се имаме много идеи как да направим форумите по-полезни, но в момента реорганизираме много неща в Investor.bg...и ни е необходимо време за да направим форума отново това, което беше в началото.
Kak vaznameriavate da se razvivate zanapred ? Kato ot4itate broi pose6tenia li ?
Vaz osnova na koeto se uveli4avat reklamite...
Az 6te prodalja da pose6tavam saita vse pak.
S pojelania za uspeh.
Че имате някакъв изкривен критерий за това котировките на кои компании да показвате в началната страница разбрах, ама в анализа на търговията за деня такава тенденциозност не бях срещал скоро. Споменава се за повишение на ZLP 0.7% при обем от едва 15 акции, а ръста на CCB никакъв го няма. Вярно, че е ваше право избирателно да насочвате новините към едни или други акции, но чак пък толкова. И SFARM няма, макар, че хората търсят да проверят сега, особенно след публикуване надневния ред на ОСА и т.н. Не знам кой го прави анализа, но съм сигурен, че не е Мариан, защото той не би си позволил подобна тенденциозност.
Коментар