IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• относно Химко

Защо заблуждавате човека и го карате да извършва нарушение, даже престъпление по смисъла на НК ка то декларира, че си е загубил разписката и си изкарва дубликат.
    за питащ:
    За останалите акции имате издадена депозитарна разписка и трябва просто да си я получите от Химко -безплатно.

Коментар

• относно Химко

Благодаря

Коментар

• относно Химко

до питащ
        ДА това е процедурата

Коментар

• относно Химко

Moje bi prevoda e sburkan - tova sa nesuvmestimi poniatia - netni kapitalovi potoci i finansirane na vutreshen dulg. Argumentirayte se za vsiaka duma ot tozi material da vidite che ne e v red.

Коментар

• относно Химко

"Светът отказва да финансира САЩ" източник STS Finance - този материал ли е несериозния (моля пиши с малки букви и на кирилица)....хувабо е по внимателно да четеш

Коментар

• относно Химко

INVESTOR, OTNOVO KRAYNO NEKOMPETENTNO TULKUVANE NA INFORMACIATA V SEKCIA ANALIZI - CITAT "SVETA OTKAZA DA FINANSIRA DULGA NA USA" TOVA NE MOJE DA E IZKAZVANE NA ISTINSKI ANALIZATOR.
              SMESVATE RAZLICHNI PONIATIA - KAPITALOVI POTOCI, VUTRESHEN DULG, PORTFEYLNI INVESTICII.
              SAMOTO ZAGLAVIE E SMESHNO - SUKROVISHTNITE BONONVBE SE KUPUVAT KATO TOPUL HLIAB A ANALIZATORA VI KAZVA CHUE SVETA OTKAZVAKL DA FINANSIRA VUTRESHNIA DULG. ANALIZATORA VI NE PRAVI RAZLIKA MEJDU FONDOV, VALUTEN, DULGOV PAZAR

Коментар

• относно Химко

Здравейте отново! Говорих пак с моя ИП и вижте какво ми казаха: че трябва да подам чрез тях заявление за дубликат до ЦД, за всички акции които би трябвало да имам (в случая още 80)
                Това ми казаха че ще отнеме около 10 дни ( не съм от София) , и ще струва 10 лв. В случая обаче аз дори незнам дали наистина в ЦД се водят на мое име още 80 акции ( за да го разбера ми казаха че трябва да подам заявление за портфеил за всички акции, които притежавам - още 10 лв). Така ли да направя?

Коментар

• До инвестора

информация по въпроса за Доверие има на следния адрес
                  http://www.ever.bg/doverie/transfers.php
                  има образец за попълване, такса от 4 лв. и други подробности
                  доколкото разбирам може да упълномощите вашият посредник от провинцията (ако не сте от София) и той да ги поиска от посредникът където са сега.

Поздрави

Коментар

• До инвестора

А как да си получа разписката за допълнителните акции на Доверие? Знам ,че са при Евър,но съм от провинцията.ПРедварително ви благодаря.

Коментар

• До инвестора

Много Ви благодаря, Репортер! Бяхте ясен и изчерпателен.

Коментар

• До инвестора

по въпроса за акциите на Химко

През 1997 г. акциите му са 2 725 655
                        а през 1998 г. вече са 13 628 275
                        Затова 20 акции от масовата приватизация трябва да са станали 100 акции.

Ще направя едно предположение.
                        Представили сте депозитарна разписка за 20 акции и посредникът Ви е поискал от Централен депозитар 20 акции на Химко да ви бъдат захранени по клиенстската подсметка в посредника.
                        Посредника не е има право да поиска 100-те акции да бъдат издърпани на клиентска подсметка, защото му е липсвала депозитарна разписка.
                        Процедурата е да си извадите депозитарна разписка (отново чрез посредника) и ако посредника реагира бързо, тя ще бъде издадена за 1 ден. Такана база на тази разписка посредника ще поиска и останалите 80 акции да бъдат прехвърлени в клиентска подсметка, тоест ще са готови за продажба, ако искате това. Ако не искате продажба, акциите ще си стоят в клиентската подметка. Няма такси за това и може да си стоят с години.
                        Моля сверете моето предположение с вашия посредник, вероятно това ще се окаже ситуацията.
                        В противен случаи Ви препоръчвам да пишете отново в тази тема и ако акциите наистина ги няма то си е за звънене в Комисията за финансов надзор - тел. на информационния център - 0900 32 300 (0,18 лв./минута)

Коментар

• До инвестора

Фазерлес е добавен в Компании

Коментар

• До инвестора

Защо сред компаниите няма данни за Фазерлес?

Коментар

• Химко

Здравейте - искам да ви попитам нещо свързано с Химко. Имам 20 акции от Масовата приватизация - сега те на колко акции се равняват? Преведох ги на подсметка към моя ИП, и той ми каза 4е имам пак 20 акции... Какво да направя? Благодаря ви!

Коментар

• Благодаря

Благодаря, ще бъде коригирано.

Коментар

Working...
                                X