IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• относно триенето на постинги и теми

Да, това и на мен ми се е случвало. А тоя постинг на Jony защо го сложихте навсякъде, то и така си се виждаше??

Коментар

Investore mnogo 4esto sled kato postna v nqkoq ot temite tq ne se vdiga naj-otgore. Za6to se polu4ava taka i ako obi4ate bihte li otstranili tozi bug.
      Za primer - posledniqt mi post v temata "Dramata s tabacite"

Коментар

ima sdelka za BTH ))))
        http://www.investor.bg/News/BG/ViewNews.asp?ID=18213

Коментар

Инвесторе имате ли свой човек на брифинга на Лидия Шулева и кога да очакваме информация оттам?

Коментар

Защо ми махнахте темата?
            Имах специални съображения като открих нова тема - БТК - балон или ракета?
            Няма да ви правя скандали, но беше крайно некоректно да обединявате тази тема с други. Как решавате коя тема е по-заслужила и коя не е?!Освен това има две съседни теми за БТК, защо и тях не обедините?
            Сега моят въпрос ще остане размит сред многото постинги... А въпросът ми беше съвсем конкретен и сериозен. Не виждам някой да е започнал дискусия на тема дали да се влезе на тези нива като изцяло нова инвестиция.
            Глупаво е така да ограничавате многообразието на мнения относно БТК.

Коментар

• Писмо от Румен

Здравейте! Получих едно писмо от Румен Соколов, но не знам какво ми е писал, защото получих само въпросителни знаци. Много бих се радвал да разбера какво ми е писал.
              bla
              http://store3.data.bg/icesun/dnesbg.jpg

Коментар

• в Новини

Момчета, имате грешка в новината за ИПО-то на Интерлоджик лизинг
                Първо минималната цена постигната днес не е 40,27 лв. - това е средната
                а има сделки и на 40 лв.
                Другото е че общо се предлагат 250 хил. акции за записване а не 25 хил.
                Поздрави и успех!
                Добрият, стар Батя

Коментар

• в Новини

?

Коментар

• в Новини

Здравейте! Вижте какво предлагам аз - нека както се каза, да остане възможността , както и до сега, да се пише с произволен ник - добре е за демокрацията : ) . Но, предлагам, за по-сериозните теми, в които си говорим за бъдещето на България например, за да стане дискусията на по-високо ниво, да бъде въведен по-строг контрол. Да се пише само с регистрирани псевдоними, както и всички изказвания с оскърбителен тон, да бъдат премахвани. Който желае и не се притеснява да застане с името си, ще срещне само адмирации. Гореизложеното, вярвам, ще позволи във форума да бъдат привлечени някои от капацитетите на България в съответните области, което мисля, ще бъде полезно за всички. Освен експерти, политолози, социолози, ще могат да се изказват и политици - ще имат възмоцност за наистина директен контакт с избирателите(и то достатъчно интелигентни), в реално време, по Интернет - заедно ще можем да обсъждаме най-належащите проблеми на страната, и вярвам че от това ще има реална полза. Освен това, ще покажем на европейците, че сме наистина прогресивна и модерна страна!
                    Моля за вашите мнения!

Коментар

• в Новини

Kosveno sam akcioner v IBG, dobre e noviq site ! No nai-golqm opit imate vav finansovite siteove, prosto napravete podobni v Rumaniq i Sarbiq. www.investor.ro e svoboden v momenta ))) Uspeh i ne zabravqte koi vi e dal ideqta.

Коментар

• в Новини

ZASTO PETHL NE CE OTRAZJAVA PODOBAVASTO A SE PROPUSKAT INFORMACIJ ZA NEGO NAPRIMER V4ERA 13.01 ZASTOTO 4OVEKA KOITO PISE ZA BORSATA PISE TENDENCIOZNO I PISE SAMO ZA AKCIITE KOITO PRITEZAVA TOVA NE E NIKAKAV PROFESIONALIZAM AZ SPOKOINO MOGA DA RAZBERA KAKVI AKCII PRITEZAVA TOZI MAZ ILI ZENA NE CLU4AINO AKCIJATA VI PADA S TAKAVA JURNALISTIKA DALE4E NJAMA DA STIGNETE!

Коментар

• в Новини

Pravilno! Sled sesiqta pak trqbva d ima komentar!

Коментар

• в Новини

Г-н Румен Соколов, много добре знам че новината е написана към някакъв час. А вие би трябвало много добре да разбирате какво исках да ви кажа. И го правите, нали
                            Предложих ви два варианта, които са по-добри от това просто да напишете един коментар примерно час след началото и после да не правите коментари още 3-4 часа. Не виждам логиката.
                            Във всеки случай с един обзор след сесията ще избегнете подозрения че не сте актуали или че сте пристрастни. Успех.

Коментар

• в Новини

Zashto v poslednite dni v nito edna ot novite ne spomenavate che PETHL se targuva na dnevnite si maksimumi. Nima ne e dostatachno goliam holding, za da vleze v novinete koito poblikuvate.

Коментар

• в Новини

Благодаря на Фенът за забележката. По принцип той като фен, предполагам не само на нас, а и на търговията с ценни книжа е наясно, че информацията е написана към някакъв час. Този час стои винаги до съответната новина.
                                За да бъде удовлетворено желанието му за по-голяма точност на информацията, в новините ще посочваме и къв какъв час се отнася съответната новина.
                                Надявам се така да бъдем по-полезни на нашите читатели.

Коментар

Working...
                                X