Защо нямате новини от ОСА на Топливо АД? Има загатки по конкурентни сайтове, че е било много интересно??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Само четаПървоначално изпратено от Мариян ЙордановНе ми е приятно да трия постинги, да блокирам ник или да се налага бан по IP, но това е тежката участ на модератора
Няма нищо нередно в триенето, блокирането и банването (прости ми, Граматико българска...)
Напоследът инвеститорските теми преобладават в тон с бичите настоения на БФБ.
По-рядко се виждат темите, които нямат нищо общо с това място.
Например спортните теми бяха обединени в една - много сполучливо решение.
Преди малко видях нещо подобно, озаглавено "Политика". Браво, рекох си, ето възможност - Марияне, използвайте я.
Така ще изчезнат разни теми (за митове и легенди, кой е десен и кой ляв, симпатизирате ли и пр.) които само се пречкат пред погледа на сериозните участници тук... Колкото и рядко да съм попадал в тях - преобладават грубости, простотии и нецензурни слова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleабе г-не йорданов,
КОЛКО ПЪТИ ЩЕ СМЕНЯТЕ ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА ЗА "ЯВОР" АД???
НЕЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА МУ НАЦЕЛИТЕ ДЕКАРИТЕ ЛИ НА ЯВОР АД!
нали сте направили интервю с П.Н. от Интерком.
заглавието беше формулирано от редакцията
от Явор АД се обадиха да уточнят, че за декарите в кв. Виница няма конкретни планове
те все още са земеделска земя и за момента ще се строи само върху другите 3 парцела за 6.3 дка във Варна и 2.1 дка е Поморие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановТова беше
вече този ник няма да се появи, ще бъде блокиран
Първоначално изпратено от БоримечкатаБоримечката написа:
Цар Симеон Велики написа:
Ходи да се наебеш някъде и да се успокоиш. Не разбра ли, че това не е педерастко сборище а инвестиционен форум?
и това се толерира ...
модератора - в чувал!
Нима с думите си съм наранил твоята нежна, чувствителна и лесно ранима душа? Никаква боримечка не си ти а обикновен педераст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановТова беше
Ходи да се наебеш някъде и да се успокоиш. Не разбра ли, че това не е педерастко сборище а инвестиционен форум?
и това се толерира ...
модератора - в чувал!
Нима с думите си съм наранил твоята нежна, чувствителна и лесно ранима душа? Никаква боримечка не си ти а обикновен педераст.
Коментар
-
Това беше
и това се толерира ...
модератора - в чувал!
Коментар
-
Боримечката написа:
и това се толерира ...
модератора - в чувал!
Коментар
Коментар