IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли модератор във форума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от burner90226
    Първоначално изпратено от и сам,войнът е воин
    Ееееех модераторееее, модератореее! Не си пазите най-ценият актив-форума. Нормален ли е според вас езикът на burn... в темата за Девин???? Какво му се чудите на малоумното типче?!?!
    Тука ли дойде да страдаш?Нали имаше някакви адмирации към госпожа Бърнър?Ако искаш може да ги реализираме,какво ще кажеш?
    ХАХАХААААААА
    Инвестора бяха бързи и явно не си успял, между задачките за домашно да прочетеш един от постовете ми, който беше изтрит, като следствие на твоите глупости...
    Ако правилно съм разбрал логиката (или по-точно обърканата логика или още по-точно никаквата логика) на последния ти пост всъщност ТИ СИ Г-ЖА БЪРНЪР...Тогава приемам офертата Ако не и правилно разбирам логиката на цитирания по-горе пост искаш да останем след часовете в двора на даскалото и да се разберем... Ами на това мога да кажа само ХАХАХААААААААА, сори, но имам по-отговорни задачки!
    Оправи ми настроението, наистина. Винаги съм обичал да си контактувам с елементарни парчета. Като близка среща с извънзвмно е! )))))
    Вече обаче взе да ми става досадно... върти си далаверките, карай си Аудито (не вярвам да ти е стигнал акъла за нещо друго)и се мисли за страхотна акула.
    А за среща- ами ако е рекъл господ ще се срещнем имаме доста общи бизнес цели явно.... Тогава на теб няма да ти стигне акъла да ме познаеш, аз обаче ще те... гаранция.
    ПРИКЛЮЧИХ- ТОЧКА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от и сам,войнът е воин
      Ееееех модераторееее, модератореее! Не си пазите най-ценият актив-форума. Нормален ли е според вас езикът на burn... в темата за Девин???? Какво му се чудите на малоумното типче?!?!
      Тука ли дойде да страдаш?Нали имаше някакви адмирации към госпожа Бърнър?Ако искаш може да ги реализираме,какво ще кажеш?

Коментар

• Ееееех модераторееее, модератореее! Не си пазите най-ценият актив-форума. Нормален ли е според вас езикът на burn... в темата за Девин???? Какво му се чудите на малоумното типче?!?!

Коментар

• Дреме им на инвестор.бг ... цъковете и регистрираните потребители са по-важни от нивото на форума. И по-важни от факта че разбеснели се онанисти обиждат някои от най-ценните участници във форумите за БФБ ( които не следя, но сега погледанх и ми стана ясно каква е атмосферата )

Чудно как лакло и дон Кретенио имат еднакво IP. Ама няма да има бан - по-добре форума да е пълен с измет, отколкото 20 интелигентни човека спокойно да дискутират!

Поздрави за всички!

Коментар

• еее заровихте томахавките ... браво! Има напредък ...

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
              Първоначално изпратено от boshko
              Първоначално изпратено от don emilio
              BO6KO KATO TE GLEDAM NA SNIMKATA 4ESTNO IMA6 LI 1000 LV.NA BFB? NI6TO LI4NO.
              Не.
              ZNAEH SI.USPEHI VSE PAK.
              Мерси и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                Не.
                ZNAEH SI.USPEHI VSE PAK.

Коментар

Не.

Коментар

• BO6KO KATO TE GLEDAM NA SNIMKATA 4ESTNO IMA6 LI 1000 LV.NA BFB? NI6TO LI4NO.

Коментар

Първоначално изпратено от boshko
                      BO6KO TI NA MAMA LI SE OPLAKVA6 A ?
                      Хаха, да.
                      Нещо против ли имаш?

Кажи ми честно моля те, имаш ли 20 години?
                      4ESTNO IMAM 60 T MONBAT A GODINITE EDVA LI SA VAJNI
                      Да, щом по такъв елементарен начин избираш комплекси, явно си татино синче.

Успех с търговията. Нищо лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                        Хаха, да.
                        Нещо против ли имаш?

4ESTNO IMAM 60 T MONBAT A GODINITE EDVA LI SA VAJNI,ZATOVA MI DREME ZA TAKIVA OHLUVI KATO TEB

Коментар

Хаха, да.
                          Нещо против ли имаш?

Коментар

• А, четенето на маймуница мислиш ,че е лесно?

Коментар

• Първоначално изпратено от sotby
                              СЪгласен съм за кирилицата, но има хора извън BG и те ще бъдат затруднени
                              Ne stiga che trqbva da pishe m na bulgarski

Коментар

• ................

А стига бе,пробвай с фонетика,хич не е трудно

Иначе както гледах в темата за Монбатя преди малко,та надали всеки е светил в портфейла на другия и е пределно наясно кой с колко стотици,хиляди и т.н. играе.Време е май за сопата

Коментар

Working...
                                X