IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полезна ли е информацията за репата м/у 13-14 ч. в Компании?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Полезно е инфото!Твърдо ЗА съм!

Коментар

• Добре е да влезе човек в една такава (не - която и да е) акция, преди решението за сплит, но не посмях при корекцията (определено тук ДОРИ пръстите на едната ръка не знаят какво вършат тия - на другата)... Ех, мечти!...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• ...Ами то е същото,когато си ипотекираш апартамента - никоя бамка не ти дава 1000 евро/м2,които обаче можеш да вземеш при пазарна продажба./примерна цена/

Коментар

• Зарко и на мен ми направи това впечатление. Жалко, че не виждаме цялата информация, но съм сигурен, че за покачването от 8000 на 13000 лв., са си казали думата на пазара участници, колкото пръстите на една или две ръце. Така, че при тази ликвидност и висока абсолютна стойност на акция, трудно може да се определи пазарна цена за такъв кратък период от време. Когато видим участие на повече увастници, ще е друго. Да не каже някой, че е препоръка - само размисли на глас.

Коментар

• Много е показателно как днес оценяват ХД "Пътища". Тая цена, която приемат като обезпечение, видяхме в борсовата сесия преди около месец!

И това ако не е препоръка!... Инфото е ОК!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Защо да не е полезна тази информация. За който, не е важно - просто не я чете.

Коментар

• Отразяването на сделките между 13.00 и 14.00 часа е полезно поради всички причини изброени от писалите вече тук.
                Всяка информация предложена на време и всеки един начин за филтриране на информация по определени критерии е от полза.

Ползвам случая да отбележа че Investor.bg e особено добър сайт.

Поздрав,
                Ирина

Коментар

• аз съм силно за!
                  всяка информация за сделки на пазара ни е добре дошла
                  в този смисъл ако можеше да виждаме и страните по репата информацията щеше да е още по- полезна

иначе за мен е полезно:
                  1. виждам на колко банките оценяват акцията
                  2. виждам кои акции се приемат по репата
                  3. виждам каква нова ликвидност потича към пазара (и от кой мога да очаквам да я влее)
                  http://imoti.start.bg
                  http://pravo.start.bg
                  [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• И аз чак сега разбирам че това са репо сделки. Мислех си че е просто проблем със софтуеъра(сигурно защото аз пиша софтуеър )

Коментар

• Разбира се, че е полезна:

първо сама по себе си, като информация (хубаво е да видиш - кой с какви акции не му се разделя в момента, какво мислят заемодателите за акцията и други такива неща) и второ е добре структурирана конкретно във вашия сайт.

Коментар

• Моля за още обратна връзка, която ще представя пред екипа по време на обсъждане на полезността на услугата.

Коментар

• Полезна е и още как.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Сега разбирам, че това са репо сделки. Но със сигурност е полезна информация.

Коментар

• В сайта на борсата е с 15 минути забавяне и ако не си видя репото до 13:50 звъня да ги подсетя.

Коментар

• На мен ми е много полезно. Не че не мога да видя инфото и от сайта на БФБ, но така ми е по-лесно.

Хубав ден!

Коментар

Working...
                                X