Дивидента си ще получиш чрез ИП откъдето си купил акциите. Миналата година беше 0,186 лв на акция и се изплащаше от м. Септември. Според мен си взел добро решение къде да инвестираш дългосрочно. Аз купих преди година едни 210 акции на един приятел в чужбина, които искаше да инвестира дългосрочно и безрисково. Резултата му +20% за годита. Можеш да следиш и сайта и темата във форума за Албена инвест. Ако искаш обаче да правиш повече сделки Кобоса си е удобство. Успех и добре дощъл на влакчето на инвеститорите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся сьвет....
Collapse
X
-
няма страшно!дали си искал депозитарна или не,е все тая.
ако търгуваш всеки ден,няма да искаш да ти издават постоянно разписки.бъди спокоен на ти трябва и не губиш нищо.
ако мислиш да ги държиш 1-2 години тези акции си поискаи,ама ако ще ги продадеш след някоя друга седмица е безмислено.но си пази поръчките и платежните!!
Коментар
-
Търся сьвет....
Преди няколко месеца си закупих акции на Албена Инвест Холдинг чрез инвестиционен посредник.След покупката ми издадоха документ че сьм придобил определено количество акции и сьм заплатил едиколко си лева...Трябва ли задьлжително да им поискам да ми издадат депозитарна разписка за тези акции???А при положение че не им поискам губя ли правото си на дивидент или може нещо по лошо да ми се случи....
Благодаря...Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар