If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първо, благодаря за отговора. Депозитарна разписка имам за албена, за другите нямам. Родителите ми са живи(благодаря, добре са). Да разбирам, че първата ми работа е да отида в АП за взема ДП за останалите и тогава да прехвърлям. Знаеш ли колко струва прехвърлянето и колко се търгува фонд Варна, че не успях да намеря инфо за него.
Благодаря предварително!
moje i samo pri investicionen posrednik da otide6! tam za depozitarna razpiska da ti izdadat vzemaha 10 leva ako ne se laja. holding Varna cenata e okolo 34 -35 leva za akcia.
Първо, благодаря за отговора. Депозитарна разписка имам за албена, за другите нямам. Родителите ми са живи(благодаря, добре са). Да разбирам, че първата ми работа е да отида в АП за взема ДП за останалите и тогава да прехвърлям. Знаеш ли колко струва прехвърлянето и колко се търгува фонд Варна, че не успях да намеря инфо за него.
Отиваш при Инвестиционен посредник, там ште ти обяснят. Разбирам, че нямаш депозитарни разписки. Ако родителите ти са живи, трябва първо да ги вземат от АП и после да мислиш за сделки или пехвърляне. Първо реши какво искаш да правиш, заштото всичко се плашта. Фонд Варна съществува и се продава добре. Белопал и в ликвидация и ништо не чакај.
Ако родителите ти не са живи, токава е ходенето е повече. Започваш с актуално удостоверение за всички наследници и т.н.
Наскоро видях, че вкъщи се мяткат едни бонове от масовата приватизация. Проверих акциите и видях че могат да са от полза. Затова, моля някой да ми обясни:
- къде и как мога да ги прехвърля от родителите си на мен
- къде мога да проверя и получа дивиденти от тези компании
- съществува ли още Фонд Варна
- Белопал - гр. Белослав - мога ли все още да ги продам някъде
Коментар