IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Cobos за джобен компютьр ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• OS Symbian е несъвместима

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
      А на симбиан?
      на симбиан незнам как може да се ка4и сертификат
      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• А на симбиан?

Коментар

• Първоначално изпратено от anonymous(she)
          здравейте! някой знае ли дали HTC Touch Pro e подходящ телефон за COBOS? Aко не, препоръчайте модели телефони, подходящи за COBOS! предварителни благодарности
          Всяко устройство с touch screen и неорязана версия на Windows Mobile, ще ти свърши работа.

Коментар

• здравейте! някой знае ли дали HTC Touch Pro e подходящ телефон за COBOS? Aко не, препоръчайте модели телефони, подходящи за COBOS! предварителни благодарности

Коментар

• a ni sta4kuatie ua

Коментар

• nema li koi a me swetne 6e mu platim razbira se

Коментар

• epa nekoi znae6t a kaje kuf telfon a si kupa marka i model deto 6a trugne coboso blaodara

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                    Първоначално изпратено от iv_cho
                    Здравейте,
                    Някой знае ли дали може да се инсталира COBOS на LINUX?
                    Инсталира се същия начин както под Windows. Специално за Firefox и Opera говоря.
                    Пробвах, но нещо не става - изкарва ми някаква грешка
                    препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho
                      Здравейте,
                      Инсталира се същия начин както под Windows. Специално за Firefox и Opera говоря.

Коментар

• Здравейте,
                        препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                          а за трафика този на Vivatel ми се струва най-голяма оферта. 300мб 18лв. само дето трябва да го добавиш към някой договор, но те имат някаква тънка тарифа за 5 лв и излиза 300мб за 23лв с ДДС. някой да има други идеи ?!?
                          Доста ми е неприятно да го кажа, но Мтел са единствените, които предлагат изгоден интернет без договор.

Коментар

• а за трафика този на Vivatel ми се струва най-голяма оферта. 300мб 18лв. само дето трябва да го добавиш към някой договор, но те имат някаква тънка тарифа за 5 лв и излиза 300мб за 23лв с ДДС. някой да има други идеи ?!?

Коментар

• skip свали си флаш (mobile) от сайта на Adobe и трябва да се оправи. ако това не стане виж и Java да не би да нямаш аз току що си го оправих. но е доста трудно за използване понеже не го дава целия прозорец и трябва да скролираш постоянно. при вас така ли е

Коментар

• Dobre de 25mb stigat li za cial mesec da varvi COBOSA

Коментар

Working...
                                X