If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам дали има грешка, но този линк води към СЕ В700 при мен
на такъв телефон и дума не може да става за Кобос
вземи си нещо с Уин Мобайл и с тъч скрийн - КюТек е идеален избор!
достатъчно е да поддържа ГПРС
marcy, зарежда сравнително бързо през gprs-а. В понеделник ще го пробвам по време на сесия и ще ти кажа, но гледайки в момента как се load-ва ми изглежда обнадеждаващо.
Мерси за отговора но ме интерисува за колко става опресняването примерно през GPRS така като не на всякаде има WiFi или EDGE да не приказваме за HSCSD.
Ако някой друг се опита да направи тази процедура - рестартиране му е майката. След като инсталирате сертификата, след като инсталирате флаша и после евентуално още един-два пъти. Но наистина работи, нищо, че е малко неудобно Скролването вътре в кобоса е истинска мъка
hafling, инсталирах flash и pm12, инсталирах програма инсталирах и root и personal certificate, като вляза във settings/system/certificates ми излиза, че сертификата е инсталиран. Когато обаче вляза в страницата на бфб и "вход в кобос" сертификата не ми се появява въобще в листа (да не говорим, че в този лист ми дава, че нямам нито един сертификат). Да имаш идея какво може д асе е случило? 10х ин адванс
Developer, сертификатът може да си го инсталираш на колкото машини искаш, стига да го ползваш само от една във всеки един момент.
Marcy, най-хубаво си е в безжична мрежа Точни скорости не мога да ти кажа, но опресняването не товари много връзката, така че веднъж като заредиш КОБОС-а, после и през GPRS пак върви добре.
Може ли да сподели някой само с тези версии на кютек може да работи кобоса , тъй като ми се налага често да пътувам и търся най -добрия начин да следя борсата.
Колеги, аз имах проблем с инсталирането на сертификата. Брат ми успя да намери решение, което копирам по-надолу (от Скайп, затова е на латиница, за което се извинявам). MDA е телефонът, който ползваме (MDA Vario, което май е същото като Qtec 9100)
1. otivash na http://www.freewareppc.com/utilities/p12imprt.shtml
2. svalqsh p12imprt i sledvash instrukciite v install. Тоva e aplikaciq za mda, ne za PC
3. sledvai instrukciite w install.txt. p12 ti e cobos-certificata
4. sled tova vlizash v bse prez mda i veroqtno shti poiska da si smyknesh flash player 7. NE go pravi prez mda, svalq PC versiqta - idi na http://www.adobe.com/products/flashp...ds/player.html
5. tam svalqsh flash za pocket pc i si ima i instrukcii kvo da praish
При мен проработи и стигнах до началния екран на Кобос. Там, ако ви показва само част от екрана, изберета Menu -> View -> Desktop, за да ви покаже целия екран. Това е за Windows Mobile 5.0, не знам дали опциите за по-ранни версии са същите.
Успешна мобилна търговия!
Коментар