IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разминавания м/у Инвестора и отчетите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не протестирайте срещу нещо, което получавате безплатно.

Отдвана беше казано, че тез сметки са грешни и трябва да се внимава. Явно има причина да не се подобрява веднага това и това са многото усилия да се поддържат тези сметки

Коментар

• Naprimer pri P/E suotnosheniata, i na men mi napravi vpechatlenie, inache podobreniata sa mnogo dobri! Aktualizirajte obache ejednevno dannite za da ne s epoluchavat razminavania, ima si software za tazi rabota, ne trjabva da se pravi na ruka ja

Коментар

• Разминавания м/у Инвестора и отчетите

Първо, честито за новия изглед и функции на 'Компании"! Голямо улеснение за потребителя.

Ама по тоя случай имам въпрос: защо има разминавания между данни и коефициенти които се публикуват в сайта и тези от отчета на компаниите? Къде сбъркамхе?!
      Working...
      X