Първоначално изпратено от pitankata
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде има курсове за борсови посредници.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pitankataИма курсове най-добрите са на хермес 9832113
Виж и дилърски на www.steinx.com . Там осигуряват и работа
Я по-добре кажете нещо повече за CFA сертификатите и има ли смисъл да се занимавам с това изобщо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pitankataИма курсове най-добрите са на хермес 9832113
Коментар
-
Има курсове най-добрите са на хермес 9832113
Коментар
-
Re: Къде има курсове за борсови посредници.
[quote="silvia_yaneva"]Първоначално изпратено от denismild
АЗ НЕ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ УНСС. В СВИЩОВ В С.А. СЕ ПРОВЕЖДАТ ТАКИВА КУРСОВЕ, 2 ГОДИНИ Е, ПО 89лв НА СЕМЕСТЪР - СА "Д.А. ЦЕНОВ" ПРОПУСНАХ НЕЩО ВАЖНО, НЕ Е КУРС А СЕ ВОДИ СЛЕДДИПЛОМНА КВАЛИФИКАЦИЯ. А СПЕЦИАЛНОСТТА ЗА КОЯТО СТАВА ДУМА Е "БОРСОВО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГИТИРАНЕ"
Коментар
-
Re: Къде има курсове за борсови посредници.
Първоначално изпратено от denismildКъде има курсове за борсови посредници и с каква литература трябва да се запозная предварително.
И последен въпрос .
На 32-години съм и дали има смисъл да се захващам с това ново начинание.
Коментар
-
Що баламосвате човека...и на какви курсове го пращате? :-)
Как ще стане борсов посредник без да има сертификат от КФН за извършване на дейност като брокер на ценни книжа?
Изпитът за борсов посредник е изпит на БФБ-София...и право да се явят имат хора със сертификат(лиценз) от КФН и договор с ИП.
А що се отнася за курсове...обикновено се провеждат от брокера с повече стаж в ИП, с който кандидат-мераклията има сключен договор. :-)
Коментар
-
Обади се в КФН и там ще ти дадат инфо къде има курсове (до колкото си спомням бяха в института за следдипломна квалификация на УНСС и се водят о преподавателите, които правят задачите и въпросите за изпита)
Курса беше към 2 седмици по 8 часа на ден за 700-800 лв. Възможно е някои неща да греша, но в общи линии това е.
Дали има смисъл...това е лесен въпрос с труден отговор. Аз ще се въздържа от коментар.
успех
Коментар
Коментар