Mnogo chesto wyw foruma se komentirat kakto novinite taka i kachestwata im. Schte e chudesno podobrenia ako dobavite sistema za reiting kam novinite (i analizite). Tia schte pomogne da korigirate nachine na pisane na novinite, kakto i watreschnowedomstweno da widite koi redaktori i avtori "stavat" i koi ne "stavat" (obrazno kazano).
Drugoto udobno neschto schte e da se dobawi link kam novinite, chrez kojto da moje wednaga da se komentirat novinite wyw foruma. Sega towa go niama, i mnogo chesto avtorite na razlichnite temi koito komentirat novinite ot saita triabwa da prekopirat wsichko "rychno" Syschtoto moje da se naprawi i za drujestwata koito se obsajdat, primerno:
> Posetete temata wyw foruma ni otnostno tazi statia
> Posetete temata wyw foruma ni za XXXX (towa e koda na drujestwoto)
Taka schte se izbegnat mnogoto dubliraschti i razhwarliani temi w momenta.
Inache ste super. WMG da duhat supata
Drugoto udobno neschto schte e da se dobawi link kam novinite, chrez kojto da moje wednaga da se komentirat novinite wyw foruma. Sega towa go niama, i mnogo chesto avtorite na razlichnite temi koito komentirat novinite ot saita triabwa da prekopirat wsichko "rychno" Syschtoto moje da se naprawi i za drujestwata koito se obsajdat, primerno:
> Posetete temata wyw foruma ni otnostno tazi statia
> Posetete temata wyw foruma ni za XXXX (towa e koda na drujestwoto)
Taka schte se izbegnat mnogoto dubliraschti i razhwarliani temi w momenta.
Inache ste super. WMG da duhat supata