If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аз съм нов потребител на този сайт. И имам няколко въпроса.
Аз много се кефя на тези пофилмите които правят милиони по борсите. Възможно ли е това да стане реално и на нашата борса.
Да! Иначе защо ще сме се захванали с това ...
... а движението в тази посока е двулентово - в едната лента(по-бързата) са тези, които имат инфо, а в другата(по-бавната) са тези, които си опичат акъла .... И така, лечко-полечко всеки се кандилка и придвижва напред.
Това е специалиран форум. Повечето хора, които пишат тук инвестират в акции на Българска Фондова Борса или се занимават се с ФОРЕКС търговия. Някои инвестират в недвижими имоти. Имаше един образ преди време, сето инвестираше в крокодилски кожи, но от много време не съм го виждала. Сигурно някой крокодил го е схрускал за закуска ;-)
И това не е инвестиране, а по-скоро спекула...
Смърфиета,
Да не забравяме и хората инвестиращи в злато, редки и скъпи часовници и колекции от скъпи вина. Всякакви образи има тук...
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
А как се търгува на тази българска фондова борса и какво е това форекс.
Аз много се кефя на тези пофилмите които правят милиони по борсите. Възможно ли е това да стане реално и на нашата борса.
Това е специалиран форум. Повечето хора, които пишат тук инвестират в акции на Българска Фондова Борса или се занимават се с ФОРЕКС търговия. Някои инвестират в недвижими имоти. Имаше един образ преди време, сето инвестираше в крокодилски кожи, но от много време не съм го виждала. Сигурно някой крокодил го е схрускал за закуска ;-)
Форумът е, както за инвеститори, така и за неинвеститори, но близки по някакъв начин с инвестирането ... и въпреки, че заниманията са свързани с парични и непарични средства, това съвсем не означава, че сайтът и форумът към него са платени. Тъкмо напротив! Те са тук, за да информират, да предоставят възможност за размяна на мнения и за обсъждане на стратегии, новини, събития и пр.. Ако усещаш близост с всичко това, то значи си попаднал на подходящото място, ако ли пък не, това не значи, че си нежелан или че нямаш възможност да научиш още нещо интересно и полезно.
Не бих могъл да коментирам причините, които са довели до изтриването на постинга Ти(ако действитерлно е бил изтрит, а не е техническа грешка), защото просто това не е мое задължение. Сещам се, че има едно неписано, но вечно правило: когато си гост - винаги се съобразяваш с правилата на домакина, който на свой ред, пък, предоставя възможно най-добрите условия, за да се чувстваш добре и комфортно.
Be happy!!! ))
Re: Аз съм нов потребител на този сайт. И имам няколко въпро
Първоначално изпратено от BigBoss
Здравейте на всички които пишат в този форум.
Приятно ми е да се запознаем.
Случайно попаднах на този готин сайт докато търсех нещо в google. И много ми хареса какви новини се пишат тук. А във форума ви ма много интерсни теми.
Имам 2 въпроса:
Регистрирах се и пуснах мнение в една от темите, по точно в темата за един етаж от къща. Не беше минала и минутка и мнението ми беше изтрито по незнайни за мен причини.
въпросите ми са:
1. Да не би тук да е задължително да се пише на кирилица, въпреки че не прочетох нещо такова в правилата които сте написали при регистрацията ми.
2.Да не би форума да е платен и мнения да могат да оставят само потребители които си плащат.
П.С. Ще се радвам да намеря хубави приятелства в това хубаво сайтче.
Здравей BigBoss,
никой не е изтривал мнения в темата за къщата.
Аз съм нов потребител на този сайт. И имам няколко въпроса.
Здравейте на всички които пишат в този форум.
Приятно ми е да се запознаем.
Случайно попаднах на този готин сайт докато търсех нещо в google. И много ми хареса какви новини се пишат тук. А във форума ви ма много интерсни теми.
Имам 2 въпроса:
Регистрирах се и пуснах мнение в една от темите, по точно в темата за един етаж от къща. Не беше минала и минутка и мнението ми беше изтрито по незнайни за мен причини.
въпросите ми са:
1. Да не би тук да е задължително да се пише на кирилица, въпреки че не прочетох нещо такова в правилата които сте написали при регистрацията ми.
2.Да не би форума да е платен и мнения да могат да оставят само потребители които си плащат.
П.С. Ще се радвам да намеря хубави приятелства в това хубаво сайтче.
Коментар