Както се вижда реален интерес няма.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
wap котировки на акциите от БФБ
Collapse
X
-
Anton Chigurh
От сайта на борсата там ги има и се ъпдейтват на 15 мин
Коментар
-
Anton Chigurh
Сега обсъдихме този с въпрос с колегите и бихме плащали около 50 лв на година. Говоря от името на 15 човека които биха се включили веднага.
Коментар
-
Anton Chigurh
Именно инвестор-а обаче си трае и нищо не казва по въпроса. Аз бих плаща за такова удобство.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от sagitarius_dПървоначално изпратено от Nikola1. Не винаги мога да си отворя ноут бук-а и да влезна в интернет да видя котировките, а проверяването чрез wap става доста бързо.
2. Предлагам го на инвестор.бг защото още никой в България не се е сетил за такова нещо и могат да се изкарат както пари така и да се улеснят хората. Просто предлагам нещо ново креативна личност съм.
Да и със смс става
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola1. Не винаги мога да си отворя ноут бук-а и да влезна в интернет да видя котировките, а проверяването чрез wap става доста бързо.
2. Предлагам го на инвестор.бг защото още никой в България не се е сетил за такова нещо и могат да се изкарат както пари така и да се улеснят хората. Просто предлагам нещо ново креативна личност съм.http://www.dividendgrowthinvestor.com/
Коментар
-
Anton Chigurh
1. Не винаги мога да си отворя ноут бук-а и да влезна в интернет да видя котировките, а проверяването чрез wap става доста бързо.
2. Предлагам го на инвестор.бг защото още никой в България не се е сетил за такова нещо и могат да се изкарат както пари така и да се улеснят хората. Просто предлагам нещо ново креативна личност съм.
Коментар
Коментар