IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви функции желаете да бъдат добавени в сайта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
    .....

    А какво мислите за обратната последователност на постовете в темите ? Това е единствения сайт в който съм го виждал, харесвате ли го, прави ли ви впечатление изобщо?
    Много дразнещо, плюс трябва възможност за влизане в темата директно до последния прочетен пост!
    + tapatalk вече е стандарт при форумите

    Коментар


    • Най добре да не пипат нищо повече ,че от последните промени нищо хубаво не излезе

      Коментар


      • Какви функции желаете да бъдат добавени в сайта

        Сайта на инвестор мисля от много време не е променян и макар на времето да е бил модерен, вече започва да става като БДЖ(застинал във времето).
        Пускам тази тема където може да пишете какво ви липсва в сайта, а от Investor ако благоволят да инвестират в обновяване, да се съобразят надявам се с мнението на потребителите си. А ето и моите предложения:

        -Опция да се спира за профила автоматичното тръгване на видеа посредата на статия, особенно на мобилния сайт. А по подразбиране на тръгват на без звук.

        -Известяване в сайта когато получа отговор на коментар.

        -Когато бъда наказан да пиша коментари да получа съобщение с причината за наказанието.

        -Когато получа лично съобщение да бъде по видимо, например да се освети в различен цвят бутона, в момента се променя само едно число и понякога минават няколко дни докато забележа.

        - Опция за Email известяване при получаваме на лично съобщение или отговор на коментар. Както и за топ новини в избрана категория.

        В момента това са простите неща за които се сещам, ще добавям като се сетя за още. Има и по сложни които биха били полезни, като например връзка на MT4,5 акаунт с профила в сайта и др. Но едва ли ще се стигне до там.

        А какво мислите за обратната последователност на постовете в темите ? Това е единствения сайт в който съм го виждал, харесвате ли го, прави ли ви впечатление изобщо?
        Last edited by Shadow1; 26.08.2019, 22:03.
      Working...
      X