IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

INVESTOR-Чат

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• INVESTOR-Чат

Пуснах си тая вечер някакъв филм да гледам-избрах си "Deep Impact" (Смътроносно Влияние). И тъкмо по време на прочувствената реч на Президента на САЩ, който съобщаваше на целия свят, че комета с размера на Ню Йорк ( Даже беше изчислил от кое място до кое в Ню Йорк се пада), чувам див мъжки рев отдясно.

Тъй като бях със слушалки, помислих, че това е драматичен звуков ефект от филма -някой вика ужасен от новината. Нещеш ли, след няколко минути ревът се повтори няколко пъти, пак от същата страна.

И изведнъж се сепвам-някой пиян вика от улицата- на втория етаж съм и прозореца ми беше отворен. Ревовете бяха някак диви, нечленоразделни и не спираха. Излизам аз и какво да видя-гол до кръста мъж очевидно пиян или дрогиран до непозната до сега на науката степен реве на улицата. Едва се държи на краката си. След малко си свали панталоните и продължи да вика. Изглеждаше невероятно пиян, и като че ли бе получил временен "афект", или пък просто си беше луд.

Накрая дойдоха полицаите, накараха го да си сложи обратно панталона и го качиха в полицейската кола.

Живея до х-л "Плиска" на една уличка в "Гео Милев". Такъв случай не бях виждал до сега. Някои хора се засмиваха като го виждаха, но аз изпитах съжаление към него. Вероятно не е с всичкия си.
    bla
    http://store3.data.bg/icesun/dnesbg.jpg

Коментар

• INVESTOR-Чат

то честито, честито ама...
      ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• INVESTOR-Чат

Честито!

Коментар

• INVESTOR-Чат

RTL закупува REN TV

http://investor.bg/News/World/ViewNews.asp?ID=15355

Ирена Лесневская не само че носи моята фамилия, но наистина ми е роднина - леля ми е. Много ми се искаше да се похваля, тъй каито много се развълнувах като видях тази новина. Желая много успехи на Рен ТВ.
          bla
          http://store3.data.bg/icesun/dnesbg.jpg

Коментар

• INVESTOR-Чат

kakav savet iska6
            Всичко е възможно,само желание да има!
            Делян Костов ;-)

Коментар

• INVESTOR-Чат

Какво да ти кажа?

Коментар

• INVESTOR-Чат

Az sam tuk SOFIX kaji
                Всичко е възможно,само желание да има!
                Делян Костов ;-)

Коментар

• INVESTOR-Чат

Търся Императорът Пепи и ония бастун царя за съвет

Коментар

• INVESTOR-Чат

Кво си се развикал пък ти бе да не си закъсал с колата )))

Коментар

• INVESTOR-Чат

Eho eho-o-o-o-o ima li nqkoi?

Коментар

• INVESTOR-Чат

nerven,sam znae6 4e poslednoto mi izre4enie e abstraktno formulirano.estestveno nqma rezepta koqto ti kazva kak da misli6 za da si uspe6en.iskam da ti kaja 4e umenieto da misli6(v izvestna stepen) kato tozi,koito re6ava(problemite) v predpriqtieto v koeto si investiral e golqm plus.

Коментар

• INVESTOR-Чат

Браво Холмс,Ако почнеш да мислиш като шефовете значи да мислиш само за sex i box, като гледам напоследък индексите май за друго не мислят.
                          Не се ограничавай до това ниво на мислене ))

Коментар

• INVESTOR-Чат

4etem,za sajalenie oba4e ne dostata4no.lo6oto e 4e investitor bez 4ujd ezik mn trudno moje da si dobavi neobhodimata literatura.i nai vajnoto si ostava misleneto.po to4no na4ina na mislene.trqbva da mislim taka,kakto tezi koito upravlqvat drujestvata v koito sme investirali
                            pozdravi

Коментар

• INVESTOR-Чат

За любов ли ще си говорите? )))
                              Брокерче теб май те е хванала или скуката или ракията.

Коментар

• INVESTOR-Чат

Hello everybody!
                                Ima li uchastnici na chujdia fondov pazar? ili FX?

Коментар

Working...
                                X