If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хора, като цъкна лупичката "Търси" точно под менюто "Инфо-център", вместо да търси ме праща на http://javascript.com. С Firefox 1.0.4 съм. Вижте го оправете ако можете.
aktienboard.com е хубав форум и не е лошо и този да стане такъв. Няма надувки, няма балкански заяждания, всеки си казва каквото знае, пита ако не знае и изобщо е полезен. А темата за БФБ малко се позенамари в последно време, до колко знам Бонкин пишеше там, но и той не се появява.
zdr,
qsno e 4e za podobravqne nivoto na foruma i kato zqlo na Investor-a,nie,forumdjiite v nego trqbva da vi pomagame.iskam s tozi si posting da vi obarna vnimanie kak izglejda edin forum v Germaniq i da vi pojelaq uspeh.
Хаха. Това ми напомня за една статия в Стандарт преди три години, в която пишеше за "родните наркомани"...
Коментар
Жоро е невинен
До Инвестор.БГ
Абе, Инвесторе, кой измисли идиотския термин "родните холдинги"? Я помислете:
Първо: ако холдингите са съществували, когато сте се родили, значи сте на не повече от 8 г.;
Второ: ако се има предвид "българските холдинги", то на БФБ няма други, такаъ че е напълно излишно да се споменава.
Вземете някакви мерки, защото подобни пишман-журналистически глупости са непрофесионални и свалят нивото на медиата, приближавайкия към жълтия спектър.
Коментар