IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Инвестор.БГ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Владимир Йорданов
    Първоначално изпратено от Ned
    Инвесторе, кога най-рано публикувате информация за цената на дяловете на взаимните фондове-в рамките на същия ден ли става това или на следващия. Има ли някакъв принцип за часа на публикуването!
    Благодаря!

В общия случай по публикуваните с днешна дата цени се изпълняват заявките от вчера.
    Данните обикновенно се визуализират на сайта около 19.00 - 19.30 ч.
    Blagodarya, zabelyazah, che veche ya ima informaciyata za 07.06

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
      Инвесторе, кога най-рано публикувате информация за цената на дяловете на взаимните фондове-в рамките на същия ден ли става това или на следващия. Има ли някакъв принцип за часа на публикуването!
      Благодаря!

В общия случай по публикуваните с днешна дата цени се изпълняват заявките от вчера.
      Данните обикновенно се визуализират на сайта около 19.00 - 19.30 ч.

Коментар

• Инвесторе, кога най-рано публикувате информация за цената на дяловете на взаимните фондове-в рамките на същия ден ли става това или на следващия. Има ли някакъв принцип за часа на публикуването!
        Благодаря!

Коментар

• Само на мен ли не ми работи търсенето?

Услугата е временно недостъпна?

Коментар

• Не, AllTheWayAway, не бъркаш. Мерси за забележката.

Коментар

• Beiersdorf AG (BEI GY): Немската компания за облекла ще премести производството си от Италия в Испания, Германия и Полша, за да намали разходите си. Вчера акциите се понижиха с 10 цента, или 0,2 на сто, до 53,9 евро.

Аз ли бъркам или превода ви е грешен? Beiersdorf AG от кога се занимава с облекла?

http://www.beiersdorf.de/Area-Brands...rands.aspx?l=1

Коментар

• Spec е абсолютно прав, да.

А bondinio за теб следната статистика ще е полезна:

http://bgcounter.com/?sts,month,,,,rabotabg

т.е. откакто Инвестор.БГ АД е собственик на сайта (Юли 2006), за по-малко от година уникалните посещения са нарастнали повече от 2 пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                  Инвесторе, защо на никой от сайтовете не слагате каунтър(независим разбира се), за да могат да се виждат тия посещения ?
                  Например интересно ми е сега пише, че сте продали работа.бг, който имал 6000 уникални посещения на ден.. за 12 хил лева..
                  http://www.investor.bg/?cat=0&id=51227
                  Инвестора продаде Работа.Бг ООД, а не сайта работа.бг!!! Преди продажбата на ООД-то сайтът беше прехвърлен към Инвестор.бг АД.
                  Реално стана продажба на едно празно ООД.

Коментар

• Благодаря Микеланжело, като гледам за 2006 имат средно около 2К на ден

Коментар

• http://bgcounter.com/?sts,day,,,,rabotabg

Коментар

• Инвесторе, защо на никой от сайтовете не слагате каунтър(независим разбира се), за да могат да се виждат тия посещения ?
                        Например интересно ми е сега пише, че сте продали работа.бг, който имал 6000 уникални посещения на ден.. за 12 хил лева..
                        http://www.investor.bg/?cat=0&id=51227

Коментар

• Акциите на Инвестор БГ са от сравнително неликвидните на пазара - от общо 661 дни през който са се търгували през 188 не е имало сделки въобще, или в около 30 % от дните като изключим по-активната търговия след IPO-то им.
                          Дружеството няма мажоритарен собственик, а големите акционери в дружеството имат имат между 5 - 20 % от капитала, и е нормално ако правят сделки те да бъдат със значителен дял от дневната търговия.

Това решение ако мине през съда ще направи неликвидните дружества още по не ликвидни защото ще създаде прецедент който казва че основни акционери не могат да търгуват акциите си когато няма сделки с дружеството - но тогава кой да търгува ?
                          Една от основните цели на Комисията е да развива капиталовия пазар а това не е в тази посока...

Цитат "В резултат на сключените 7 сделки с общ обем 15 860 бр. акции не се е променя действителният притежател на акциите. "

Значи ли това че няма разлика между физическо и юридическо лице?
                          Манипулация щеше да е ако има сделка между едно и също физическо лице, защото в този случай - Да, той е свързано лице с юридическо но не и идентично...

С този акт също така се нарушава и едно друго основно подразбиране - Манипулация е действие значително изменящо обичаините нива на търговия , а нормалните пазарни сделки са в рамките на спреда между купува и продава.
                          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Който желае да коментира случая с акта на колегата Мариян Йорданов, може да направи това в темата " Акт на КФН срещу Мариян Йорданов".

Коментар

• И не прави чест на инвестора, че не застават твърдо зад своя човек!

Коментар

• За мен това е удар по свободното слово и още веднъж потвърждава мнението ми, че комисията се занимава с абсолютни глупости вместо да налага глоби на истинсктие мошеници на пазара. Сега хем отчитат дейност, хем дават урок на критиците си ( и на критиците на борсата). Мисля че трябва да го прехвърлим в отделна тема, в която всеки да си каже мнението за комисията!

Коментар

Working...
                                X