IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имена на участниците в Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имена на участниците в Investor.bg

Колега Буров,
    Може ли да питам нещо?
    "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

Колеги,
      Аз засега оставам на перископна дълбочина.Шефът ми е "куче немска" овчарка и не искам приключения, поне докато не натрупам "финансова стабилност".
      "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

kam hkm,
        mersi mngo.
        ne sam ot mutrite,po prinizp ne si prav za tova 4e prinujdavali bednite horiza da si prodavat imotite.no 4e se okazva natisk,okazva se,no smqtam 4e taka e navsqkade.
        prezedenta,koito veroqtno ti ima6 predvid e edno selo,koeto se namira to4no do qzovira.kazva se 6ilkovzi ako ne me laje pametta(te sa tam edno do drugo i sa mnogo).zaradi imot tam bqha bili biv6iq kmet.sega po4naha da kupuvat edna sasedna mahala,kadeto vseki,koito ne iska da prodava,mu biva podpalvana ka6tata i zadaljitelno zapla6van.imota koito e kupen tam e to4no na granizata na qzovira i balkana.izklju4itelno krasivo e.pravqt sega konna baza tam,organizirat ribolov i lov,se6tam se sega 4e bqha bili i nqkolko lovni drujinki,za6toto vlizali v perimetara im,koito vqrvai mi e zan4itelno golqm.imat i vaorajena ohrana.tova sa ekstrite,koito se predlagat na po4iva6tite tam.koi sa po4iva6tite li-vidni desni sili.Stefan Sofiqnski sa6to e hodil tam na lov i na relaksaziq ot te6koto ejednevie kato kmet.
        a,NSBOP minalata godina mislq noemvri bqha hodili tam,rezultata be6e nqkolko stotina izgoreni litra s gorivo,koito i bez tova nie 6te platim.ob6to vzeto e tova,ima i mnogo drugi ne6ta okolo tqh no sam si pozabravil ve4e.ako te interesuva ne6to konkretno,pitai
        P.S.za sajalenie ne sam hodil o6te v Plovdiv,taka 4e komplimenta 6te ti go varna nqkoi drug pat,nqma da zabravqm

Коментар

То и телефоните да си разменим, че като ниама какво да правим да си званкаме да си поговорим
          ;-)
          Всичко е възможно,само желание да има!
          Делян Костов ;-)

Коментар

Mи ако искате и ЕГН-то да добавим а

Коментар

Буров , ти живееш в един от най-хубавите региони на България . Само дето чух , че мутри принуждавали бедните хорица да си продават имотите насила . Ти да не си от тях - мутрите имам предвид ? :-))))

Коментар

Аз съм от Сливен, но в момента съм студент в Пловдив.
                Делян Костов ;-)

Коментар

Да не намекваш за Калигула?
                  хаха
                  Майтап си правя.
                  Делян Костов ;-)

Коментар

mojem da kazvame i otkade sme.taka vseki moje da otkrie dosta svoi sagrajdani i da udrq s tqh po edno ot vreme na vreme.az li4no sam ot gr.Elena,Velikotarnovski region

Коментар

Аз съм Христо от Пловдив. Желая ви нестандартно прекарване на вечерта...

Коментар

И аз се.
                        Макар че доста хора в този форум ме познават по име. :-)
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Приятно ми е, Мавриков. Изненадахтели се, а? ХахахахахахаШегичка. А иначе съм Иво и за това, че ми е приятно не се пошегувах

Коментар

Мене тоже ми е приятно, аз съм Палпатин.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Мони (ама не Цар Симеон Веилки:-)))))

И на мен ми е приятно. Най-накрая някой да се осмели да разкрие самоличността си. Добра тема. Поздрави!!!!

Коментар

Приятно ми е - Борис.

Коментар

Working...
                                X