If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
от утре ще сме хоствани при фирмата осигуряваща по-добра свързаност + съпорт 7*24 часа (избрахме най-доброто предложение, което получихме като качество)
утре се очакват смущения във връзката, но след това разликата трябва да се усети
е айде де! До кога ще търпиме това? ама да знаете че сте пълни аматьори и непрофесионалисти. Нали имате уж екип от 5 човека който се занимава с сайта ви? еххх жалко че не е Америка да видиш ти къде отиваше акцийката със шорт! Поне дайте обяснение и кажете какво правите за проблема
az iskam da vidia kato izleze news.bg kakvo shte stane IBG s tazi nerealna kapitalizacia ot 3-4 miliona leva. 0.7lv. e aktualnia kurs za men! I s fakti ne moje da me oborite. Az shte se miatam na IPO-to na newsa shtom kato investora tolkova struva to newsa triabva da e 10 puti poveche togava. Vse pak investora se vodi finansov portal i t.n. a shtom ne iskat pone zasega da vlagat v tova pari znache zdrave mu kaji shtom kato niamalo smisul. Internet baloon koito shte e purvia koito shte se spuka u nas i ako durjite akcii pomisliete si hubavo na bazata na deistvitelnostta kolko realno struva tazi firma. za men e max.0.7 lewa na akcia vpredvid prihodi i vsichko ostanalo. Ako posle pokajat rust neka raste no 2.5 lewa e ludost. ta te edin svesten hosting ne si vzimat kamo li drugo
Бавно се зарежда инвестора много
ще продаваме участието май.
като им падне двойно цената ще се сетят, но ще е късно
възмутен съм страшно, хубава работа, ама българска
е как да вярваш после!!!!!!!
Levashka rabota kakvo da kaja i az, samo shte povtoria mnenieto na kolegite po dolu. Prosto iskaha da lapnat pari shtoto niakoi im e podskazal che IPO e dalavera. Samo ne razbiram zashto ne si opraviat saita i vsichko shtoto te uj sa izvestni s tova che sa finansov portal a drugite saitove sa by the way vpredvid imeto im. Shtom kato ne im e prioritet i niama smetka da vkarvat pari to togava losho za tiah.
Mitko az vlizam v edin forum koito e sravnitelno nov i niama prostotia, samo che problema e che malko hora hodiat tam, govorih s tiah za hostinga i te mi kazaha che sa v US i da ti kaja niama problemi s zarejdaneto. Niama nishto za BG ama mi kazaha che ako ima interes shte pusnat i takuv razdel vuv foruma. ako iskash vij az sum redovno tam, ima i oshte niakolko choveka i stava diskusia poniakoga, samo da biaha povechko tam
Коментар
Negramoten
Вече въобще не се зарежда
Да, понякога имат проблеми, но кой няма? И смея да твърдя, че повечето пъти проблема не е в тях, а в разните интриги между Интернет доставчиците ни.
Iavno rabotata e ostavena na doizjiviavane! te nali sabraha parite na akcionerite i sega vsi4ko po
diavolite. davaite idei kade da si napavim forum 6toto mi pisna da gi 4akam tez tartei.
Коментар