IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подобрения относно навигацията във форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Подобрения относно навигацията във форума

Pri tarsene da moze da se tarsi po duma ili po ime, no da moze da se izbira kade da se tarsi-vav foruma, v novinite, analizite ili mrezata. Ne viarvam da e tolkova slozno da se napravi.
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Search, Search и пак Search

Коментар

Напълно подкрепям идеята да има търсене във форума. Много би улеснило всички. Даже е доста странно, че все още не е направено.

Коментар

Да, Якият е прав - туканка някакъв бисерите ми сбираше - туй ще го улесни :-))))))
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

V drugi forumi sam vizdal tazi usluga:
            Find all posts by **** user.
            Find all threads started by **** user.

Коментар

A zasto ne tursene po imena na uchastnizi, urimerno interesuva te replika na "negramoten" i gi namirash vsichkite vuv foruma ot nego

Коментар

Triabva da moze vednaga da otidesh v koiato si iskash straniza na dadena diskusia.Tova zasega e nai-golemia nedostatak.

Коментар

opredeleno trqbva da ima Search shte e po-lesno i udobno

Коментар

Привет,

Мисля, че би било удачно, навигацията във форума да се направи по интуитивна и лесна, което би повишило и качеството. Две неща, които ми идват наум в момента са:

1. Скролирането между страници е доста досадно, да не кажа невъзможно, при големина на темите от по 100-200 и повече постинга. За да се стигне до началото на темата трябва да се скролира 10 мин.

2. Да се улесни цитирането на части от други съобщения, върху които поустъра би искал да коментира. Би подобрило визуално и качествено форума.

Ако някой се сеща за още подобрения, моля коментирайте.
                  Working...
                  X