If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мда, Г-н Тасев, и е така и не е. Регистрацията с произволен имейл нищо не спасява. Яхута и хотмейли - бол. Бъгавите тийнейджърски досади е работа на Админа да ги трие, това е практика на сериозните портали - например на тези с обяви за за недвижими имоти.
Инак тук коментираме болни теми, които са от голямо значение за джобните финанси на политиците - нито да обявиш информацията си, нито да пък да пишеш общи лафове. Затова са и волните никове. Инак няма да е Ивестор а вестник шок. Пишейки, дори и анонимно можем да споделим важна информация помежду участниците във форума. Това не трябва обаче да води до, например данъчни репресии.
Факт е, че и до днес обидените политици се разправят зверски с противниците си - данъчни, митнически и всякакви други ревизии! Така че - анонимно, но отговорно!
Благодаря на модератора. На шегаджията регистрил се с моя ник предлагам в зависимост от целите му следното:
1) Не му харесвам с нещо - просто го споделя и аз ограничавам и без това епизодичните си поствания;
2) Желае да си разнообрази живота - намира си смислено занимание - спорт, образование, копаене на канавки...
Моля модераторите да ми помогнат в следното. Предпочитам да пиша на кирилица но за съжаление въведох паролата си на латиница. Сега искам да я сменя? Мога ли да го направя аз или трябва да помоля модератор? Ако е второто моля изтрийте ми резервацията за да мога да си въведа наново паролата. Благодаря.
Gencho original,
Фактът че пишеш такива думи, е доказателство, че мярката е добра. Лично аз приветствувам тази мярка и даже смятам, че отдавна трябваше да се приложи. Просто възприех сайта от самото начало като сериозен и бях малко неприятно изненадан, когато качеството на форума започна да пада. Но да се надяваме, че нещата са поправими. Участвувалите от самото начало могат да си спомнят, че в самото започване имаше дикусия и размяна на мнения дали да се участвува с истинско име или с пседоним (ник). Надделя мнението, че може да се пише с псевдоним и това малко отвори вратите към понижаване на качеството. Някои си въобразиха, че могат да пишат така, както по други форуми ( например вижте форумите на някой вестници). С което и поотблъснаха някои участници да вишат. Какво би стимулирало например някой, който иска да обмени сериозна информация и види, че като отговор или коментар се появят безсмислици или имитации на звуци.
Така че, да очакваме малко по-високо качество. Не не бъдете големи оптимисти.
Да знаете, че някакъв фалшив gencho ми е запазил ника! Отсега съм запазил gencho original, какъвто ми е ника през последните два месеца. На простия gencho да не вярвате!
в момента с нищо не мога да помогна
трябва ми парола, която моля пратете на e-mail или icq
Коментар
imported_Мариян Йорданов
Investor.bg въведе задължителна регистрация
За проблеми със запазените имена моля пишете на mpy@start.bg, icq 224 365 319 и телефон 980 52 37 - Мариян Йорданов, като уточните никнейм, e-mail и парола.
Приветствам идеята ви... Някой обаче се възползва и е регистрирал ника ми, ако не ви затруднява бих ви помолил да прехвърлите паролата на настоящия към оригиналния...
И ако е възможно - направете така, щото и паролата да се запазва заедно с ника при коментар, тъй като е доста досадно всеки път да се пише парола... Още нещо - добре ще бъде и да се премахне възможността за дублиране на един и същи коментар по няколко пъти...
Коментар