IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Investor.bg въведе задължителна регистрация

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Investor.bg въведе задължителна регистрация

Пропуснах факта че може да не живееш в България, защото тук не са кой знае колко много

Коментар

Мда, Г-н Тасев, и е така и не е. Регистрацията с произволен имейл нищо не спасява. Яхута и хотмейли - бол. Бъгавите тийнейджърски досади е работа на Админа да ги трие, това е практика на сериозните портали - например на тези с обяви за за недвижими имоти.
      Инак тук коментираме болни теми, които са от голямо значение за джобните финанси на политиците - нито да обявиш информацията си, нито да пък да пишеш общи лафове. Затова са и волните никове. Инак няма да е Ивестор а вестник шок. Пишейки, дори и анонимно можем да споделим важна информация помежду участниците във форума. Това не трябва обаче да води до, например данъчни репресии.
      Факт е, че и до днес обидените политици се разправят зверски с противниците си - данъчни, митнически и всякакви други ревизии! Така че - анонимно, но отговорно!

Коментар

Не е толкова странно. Индиици има много . А с Ганеш сме работили заедно в Германия

Коментар

VNM
          Да, това е индийски бог на благополучието, парите и т.н.

Имаш приятел който се казва Ганеш? Странно....

Коментар

Ок Ганеш. Привет на Индия - името мисля е индииско. Имам един приятел индиез коуто се казва така.

Коментар

Sorry VNM! Реших да пробвам дали става. Не беше с лошо чувство. Още веднъж Sorry! No hard feelings :-)

Коментар

Благодаря на модератора. На шегаджията регистрил се с моя ник предлагам в зависимост от целите му следното:
                1) Не му харесвам с нещо - просто го споделя и аз ограничавам и без това епизодичните си поствания;
                2) Желае да си разнообрази живота - намира си смислено занимание - спорт, образование, копаене на канавки...

Коментар

сега ще изтрия регистрацията
                  Вие я въведете наново
                  другия вариант е да ми изпратите как искате да е на латиница

Коментар

Моля модераторите да ми помогнат в следното. Предпочитам да пиша на кирилица но за съжаление въведох паролата си на латиница. Сега искам да я сменя? Мога ли да го направя аз или трябва да помоля модератор? Ако е второто моля изтрийте ми резервацията за да мога да си въведа наново паролата. Благодаря.

Коментар

Gencho original,
                      Фактът че пишеш такива думи, е доказателство, че мярката е добра. Лично аз приветствувам тази мярка и даже смятам, че отдавна трябваше да се приложи. Просто възприех сайта от самото начало като сериозен и бях малко неприятно изненадан, когато качеството на форума започна да пада. Но да се надяваме, че нещата са поправими. Участвувалите от самото начало могат да си спомнят, че в самото започване имаше дикусия и размяна на мнения дали да се участвува с истинско име или с пседоним (ник). Надделя мнението, че може да се пише с псевдоним и това малко отвори вратите към понижаване на качеството. Някои си въобразиха, че могат да пишат така, както по други форуми ( например вижте форумите на някой вестници). С което и поотблъснаха някои участници да вишат. Какво би стимулирало например някой, който иска да обмени сериозна информация и види, че като отговор или коментар се появят безсмислици или имитации на звуци.
                      Така че, да очакваме малко по-високо качество. Не не бъдете големи оптимисти.

Коментар

Да знаете, че някакъв фалшив gencho ми е запазил ника! Отсега съм запазил gencho original, какъвто ми е ника през последните два месеца. На простия gencho да не вярвате!

Коментар

до sdsd TM

в момента с нищо не мога да помогна
                          трябва ми парола, която моля пратете на e-mail или icq

Коментар

За проблеми със запазените имена моля пишете на mpy@start.bg, icq 224 365 319 и телефон 980 52 37 - Мариян Йорданов, като уточните никнейм, e-mail и парола.

Коментар

Ако не ви затруднява - напишете паролата на кирилица

Коментар

Приветствам идеята ви... Някой обаче се възползва и е регистрирал ника ми, ако не ви затруднява бих ви помолил да прехвърлите паролата на настоящия към оригиналния...

И ако е възможно - направете така, щото и паролата да се запазва заедно с ника при коментар, тъй като е доста досадно всеки път да се пише парола... Още нещо - добре ще бъде и да се премахне възможността за дублиране на един и същи коментар по няколко пъти...

Коментар

Working...
                                X