Ужасно е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесва ли ти новия интерфейс на форума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеОгромни бели полета, дразнещи зрението.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНа Хром изобщно не мога да вляза никъде, с модзила само в тази тема успях ...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Не мога да влизам по темите аз: не можех да си вляза и в профилът днес. Баси. И пак не сте нарисували свестни човечета - инвестиционни - по-добре това да бяхте. И сте ме кръстили: "Сеньор" - разжалвали сте ме един вид - аз - Император, бе-е-е-е. Иначе е хубаво, че има тако`а за "Харесвам"... палченце, де.Last edited by Императорът; 17.11.2016, 19:44.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМен освен тук в тази тема в друга не ми зарежда
- 1 like
Коментар
-
Не ми допада.
Предишният формат беше спретнат, приятен за писане и четене. В момента дори зеленото не е достатъчно отровно
Бяхте единствените с такова оформление. Сега сте почти копие на форума на Калдата.
Но..., въпреки отправените критики ще продължа да пиша, стига да ме допуснете до любимата ми тема.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар