IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сериозна тема за спекуланти

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сериозна тема за спекуланти

Два дни ме няма, а тук интересни неща дискутирате.
    Смятам, че е тъпо да се изисква обстойна регистрация, защото аз например не искам да ме знаят кой съм точно. Много други, сигурен съм, също. Ако може да се направи нещо, за да пишат всички само с един ник ще е гот.Ако е платено, може би пък ще се отървем от психопати, но начинаещите едва ли ще влизат, а те най-много имат нужда.Не е гот да е сайт само за лицензирани брокери. Аз примерно не съм брокер, а инвеститор, но имам доста повече инфо за някои дружества от брокерите.Знам ли къде е истината. Но е факт, че понякога има невероятни кретени.

Коментар

• сериозна тема ли?

Никакви ограничения, форумът си е бомба.
      Може би, само да не се пише с латински букви, като препоръка.
      То не че има някакъв проблем, но се чете малко по-трудно.

Коментар

имах впредвид да е добре усукан, че да се вържеш, макар че с по-задълбочено разсъждение ще усетиш струва ли си мнението или не

Коментар

Не мисля, нотес, че грешният отговор може да е правилно обоснован. Търси фактите и възоснова на тях преценявай мненията.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Podkrepqm Brain za elementarna registraciq predi da moje da se postva vyv foruma. Email, nick, parola.. Tova ima mnogo pliusove, koito bqha iztyknati po-dolu i ne vijdam s kakvo tolkova bi navredilo na poseshtaemostta.
            Otnosno broq na mneniqta - tova ne mislq, che e kriterii. Mnogo mneniq se pravqt i ot spam.

Коментар

Ne e losho da se sloji po edin broq` na tova koi kolko mneniq e izkazal vyv foruma. Po tozi na4in kato se vidi 4e nqkoi e izkazal 1-2 mneniq shte ti stane qsno dali e redoven u4astnik ili falshif nick

Коментар

notes, гледай критично на всяка информация и ще разбереш къде е истината. Никой няма да ти ценна информация на готово, но от всяко сериозно мнение, даже и грешно, нещо можеш да научиш. Или какво да правиш, или какво да не правиш. Обаче от просотиите не само, че полза няма, ами и ядосват яко.

Коментар

Добре де. Ами ако получа добре обоснован грешен отговор, подкрепен от още няколко различни ника?
                  Още няколко ще кажач, че не е вярно и пак няма да се разбере кой крив, кой прав

Коментар

Досадникът ръси простотии и не казва нищо градивно и смислено по темите, а новобранецът задава повече или по-малко интелигентни въпроси. Личи, мисля, кой е влязъл туканка комплекси да избива, и кой да се учи.

Коментар

Добре де, а ако човек трябва да се регистрира преди да постне нещо тук- нямам предвид с истинско име, адрес, ЕГН, а най-елементарна регистрация, не мислиш ли, че досадниците ще намалеят. Защото ще им трябва преди постването с нов ник около 5мин време за регистрация. За това време или ще им мине пристъпа на безумие, или ще предпочетат друга изява за простотиите си.

Коментар

Така е императоре. Обаче как ще се разбере кой е досадник и кой-новобранец? Как мога да разчитам, че инфото което получавам не е на някой некомпетентен досадник и няма нищо общо с реалността? И съм новобранец, щото ако не съм, ще разбера, а?

Коментар

Каквото и да се прави - или форумът няма да е свободен, или ще се намъкват разни досадници. Не става дума за новобранци, дато сега почват - нали тук им е мястото да се учат!!! Лошо няма да им помагаме.

Коментар

Подкрепям brain. Анонимност не бива да има. Все пак няма да дойдат от шесто уп и ДС)

Коментар

kolko sa

Коментар

daskale ne mami priznai si kolo sa

Коментар

Working...
                                X