IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новия сайт на Инвестор. БГ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Новия сайт на Инвестор. БГ

Махнете този банер с въртящите адереси!!! Като се размига и ме заболяват очите. Заради него се отказах да посещавам www.dnes.bg

Коментар

Рубриките не са добре подредени. Някак си не е прегледно, разхвърляно е. А като съдържание, има още какво да се работи. Не знам с какъв екип разполагате. От новинари-преводачи, или от журналисти, които разбират за какво пишат. Това, което липсва на повечето новинарски сайтове са повече и добре написани международни новини и коментари и анализи. Сайтът склонен ли е да работи с външни сътрудници?

Коментар

Защо долавям известна ирония в думите ти? На мен пък ми харесва сайта. Ще си го чета всеки ден.

Коментар

investore, prodaljavai taka i 6te si kupa akcii

Коментар

На мен много ми харесва новият сайт dnes.bg. Искам да пожелая успех на екипа, който със сигурност ще ни радва с интересни статии на всякакви теми. Сега, ако разрешите, малко препоръки :

- Радвам се, че в момента е махнат девиза "нещо готино тука". Искам да има друг, по-хубав девиз.
            - Цветните категории с "Бизнес" , "Спорт", "Технологии" и "Развлечения" са доста надолу, докато линковете към investor.bg, start.bg, и tialoto.com са най-горе. Аз бих предложил друга подредба, при която категориите да излязат малко по-нагоре, като можете да погледнете менютата в news.bg, например.
            - "Новините днес" и топ-заглавието с червени букви (горе вляво на сайта ) трябва да са на една линия, да са изравнени. Трябва да бъдат изравнени и "най-четени" и "специално" (посредата вдясно на сайта)
            - Банерът на старт.бг не ми е от любимите. Вече съм писал за това във форума на strat.bg.
            - Самото лого/хедър имат нужда от още усъвършенстване. Например картата на света е малко орязана отдолу.

Иначе сайтът има голям потенциал за развитие. Екипът на Инвестор.БГ може да разчита на съдействието ми ако са нужни интересни ИТ статии . Още веднъж пожелавам много успехи на сайта и очаквам още добри отзиви за него.
            bla
            http://store3.data.bg/icesun/dnesbg.jpg

Коментар

Аз мисля че не е толкова лош... Според мен трябва да се наблегне на форумите - чувства се липсата на добре контролирани и интелигентни форуми в БГ... Ще се радват на голяма популярност, форуми за най-различни теми - общество, политика, шоу...

Коментар

Поредният сайт с новини на принципа копи-пейст.
                Изключително неподреден... Трябва да скролвам надолу 2 часа, за да открия всичко.
                Плюс това новинарските сайтове са толкова много вече... А нима Инвестор.БГ има огромен екип за търсене на новини като www.focus-news.net?

Коментар

мерси за препоръката
                  Приемаме всякакви предложения за промени в Dnes.bg, напомням, че страницата е в тестов период и сега е времето за предложения

Коментар

Поздравления за новия ви сайт! Посетих го и ми допадна. Мисля че ще е добра идея да сложите и форум, но обърнете специално внимание на контрола и подредбата му. Dnes.BG
                  Working...
                  X