IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо ПФ не инвестират на БФБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И най-вече принцика задължителните пенасииони вноски да са обратно в БГ икономика - друг вариант освен БФБ аз не знам. ДЦК донакъде но това прави профила различен, трабва и таксите да са минилани ако ще инвестират само в ДЦК.
    Но да вкарват всичко на Дакс и Макс - мерси, това е оабсурно, губещо и противоречи на всички обществени принципи, най-бедните да инвестират на борсите на най-богатите, и не на собствената си. Абсурдно.
    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Ако сам/а си определил/а нашенските ПФ(щото за тях иде реч) по този начин, тогава ЗАЩО да "инвестират" на БФБ или друг пазар ?
      Защото е фундаментален принцип че парите за пенсия трябва да се сложят да работят а не да стоят, и е редно да са на българсия капиталов пазар за да се стимулира БФБ, а не чуждите борси, което е абсурдно, с най-малки заплати да им пращаме пари там да се инвестират на Дакс.
      И докатао на Дакс шанса за печалба е 5% макс, то на БФБ а доста по-добре понеже БФБ е много по-малко следена, анализирана, бидвана и има много по-малко конкуренция, съответно по-голяма шанс за печалба от Дакс.
      Bulls on BSE

Коментар

• Митака, (имам удоволствието да го познавам) може и да не е най-лютия трейдър-спекулант(доста често не споделям вижданията му), но да го заподозреш в липса на опит не отговаря на действителността ..
        .

ха ха.. И каква файда от такъв опит?
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Ти имаш да учиш, че на чуждите развити пазари печелят само 5% от участниците.
          Ааа... Това е друго нещо... (дале са 1-2 ели 5 працента, НЯМА значение..)
          Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Питай някой с опит.
          Митака, (имам удоволствието да го познавам) може и да не е най-лютия трейдър-спекулант(доста често не споделям вижданията му), но да го заподозреш в липса на опит не отговаря на действителността ...
          Познай от кои са нашите съдрани Пенсионни фондове, от последните 5% които няй-много губят, понеже като балъци им набутват най-големите шитове, Не очаквайте и са момемнт те да са от 5% печелвши - абсурдно като се има предвид колко са некомпетентни и корумпирани.
          Ако сам/а си определил/а нашенските ПФ(щото за тях иде реч) по този начин, тогава ЗАЩО да "инвестират" на БФБ или друг пазар ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Питай някой с опит.
            Познай от кои са нашите съдрани Пенсионни фондове, от последните 5% които няй-много губят, понеже като балъци им набутват най-големите шитове, Не очаквайте и са момемнт те да са от 5% печелвши - абсурдно като се има предвид колко са некомпетентни и корумпирани.
            Сега го осъзнава от позицията на 95те%, не му се връзвай.
            Last edited by Manyface God"; 10.03.2016, 15:44.
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ного време се учи бе - баси. Не е туканка от оня ден.
              Питай някой с опит.
              Bulls on BSE

Коментар

Ами ако ще е така, да ги закриваме тогава, да се променят законите и да се знае, че парите за пенсии са в ДЦК.
                Аз съм ЗА...
                Защото сега хем такси, хем никаква доходност, хем парите не знам на Дакс ли са, във VW ли са ли къде, но няма доходност и не е редно със задълнижелни вноски в от БГ работници да се стимулират чужди борси - болен здрав носи
                Ахаммм...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                  Най добре в германски дцк на отрицателна лихва
                  А каква е причината, кривана на бунда в момента да е такава ?
                  Не смятате ли, че има ЗАЩО да е така ...

Коментар

Точно така. (дали е сребърен или златен фонд е все тая..)
                    Иначе, пенсии - от умрял писмо ...
                    (практиката вече го онагледи)
                    Ами ако ще е така, да ги закриваме тогава, да се променят законите и да се знае, че парите за пенсии са в ДЦК.
                    Защото сега хем такси, хем никаква доходност, хем парите не знам на Дакс ли са, във VW ли са ли къде, но няма доходност и не е редно със задълнижелни вноски в от БГ работници да се стимулират чужди борси - болен здрав носи
                    Bulls on BSE

Коментар

Ами то това го имаме - Сребърен Фонд, дори не вземе такса. Да ги закриваме и всичко в Сребърния Фонд, може и на него да му отпуснат за ДЦК.
                      Точно така. (дали е сребърен или златен фонд е все тая..)
                      Иначе, пенсии - от умрял писмо ...
                      (практиката вече го онагледи)

Коментар

Не.
                        По мое мнение, чойека все още се учи.
                        Ного време се учи бе - баси. Не е туканка от оня ден.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не знам колко години ще трябва да мината за се проумее това, Нащите пенсионни ползвт чужди брокери да им купят акции от Дакс, Макс и т.н.
                          Познай как става това, те им набутват "препоръчани" акции разбирай такива на шит цена, каквито чуждите финасови акули набутват на балъци като нашите пенсионни фондове, И не се лъжи че Алианц не прави разлика от Германски и Български фонд. На българския ще се набута най-долнопробното на възможно най-висока цена.
                          Бъди сигурен, никога не съм бил по уверен, че нито един пенсионен в БГ няма да докара каквато и да било доходност от чужди акции, всичко ще е купено на шит цена.
                          Булсонов - такива работи като "шит цени" специално за балъци, на развитите борси няма. Има на НАШАТА борса - да ти давам ли конкретни примери - например акции, които уж струват 1.60 кинта, но никой инвеститор, който не е идиот не би дал повече от 16 стинки за тях?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

АКО, целта е да има пари за пенсиЙ,
                            единственият вариант, НЕЩО от внесеното от народа да остане на по-късен етап, е да НЕ "инвестират" нито на БФБ, нито на който и да е друг пазар..
                            По мое мнение, единствено на ПЪРВИЧЕН пазар на ДЦК. и то да ги държат ДО ПАДЕЖ.
                            Толкоз.
                            АКО целта е друга - друг въпрос.
                            Най добре в германски дцк на отрицателна лихва

Коментар

АКО, целта е да има пари за пенсиЙ,
                              единственият вариант, НЕЩО от внесеното от народа да остане на по-късен етап, е да НЕ "инвестират" нито на БФБ, нито на който и да е друг пазар..
                              По мое мнение, единствено на ПЪРВИЧЕН пазар на ДЦК. и то да ги държат ДО ПАДЕЖ.
                              Толкоз.
                              АКО целта е друга - друг въпрос.
                              Ами то това го имаме - Сребърен Фонд, дори не вземе такса. Да ги закриваме и всичко в Сребърния Фонд, може и на него да му отпуснат за ДЦК.
                              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Тотални глупости. Ти явно си в някаква паралелна реалност.
                                Не знам колко години ще трябва да мината за се проумее това, Нащите пенсионни ползвт чужди брокери да им купят акции от Дакс, Макс и т.н.
                                Познай как става това, те им набутват "препоръчани" акции разбирай такива на шит цена, каквито чуждите финасови акули набутват на балъци като нашите пенсионни фондове, И не се лъжи че Алианц не прави разлика от Германски и Български фонд. На българския ще се набута най-долнопробното на възможно най-висока цена.
                                Бъди сигурен, никога не съм бил по уверен, че нито един пенсионен в БГ няма да докара каквато и да било доходност от чужди акции, всичко ще е купено на шит цена.
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X