IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Начинаещ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki73 Разгледай мнение
    В няколко банки питах, при това едни от големите в България, но започнаха да ме убеждават и силно да препоръчват да не се занимавам директно с акции, а да се доверя на техните инвестиционни продукти.
    Моето желание обаче е малко по-различно.
    Гледай тарифите. Трябва да са на видно място.
    Където е най-ефтинко ... е твойто !!!
    механизЪма е един и съш ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

В няколко банки питах, при това едни от големите в България, но започнаха да ме убеждават и силно да препоръчват да не се занимавам директно с акции, а да се доверя на техните инвестиционни продукти.
      Пробва ли с "частното им банкиране"???
      Съмнява ме,че ще те убеждават при положение,че директно им заявиш,че искаш акции...
      Ако искаш ми пиши на лични,мога да ти дам контакти.
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Явно нямаш опит с ИП-тата,така че най-добре за теб ще е да отидеш в някоя от по-големите банки и там да попиташ - вярвам,че ще са любезни - имат Private Banking отдели,които ще ти съдействат на 100%.
        Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          Явно нямаш опит с ИП-тата,така че най-добре за теб ще е да отидеш в някоя от по-големите банки и там да попиташ - вярвам,че ще са любезни - имат Private Banking отдели,които ще ти съдействат на 100%.
          Успех !
          Абе стига бе хора. Ще ходи в големите банки. За какво??? За да му вземат 200 долара комисионна за покупка на 100 акции CSCO ли?

Коментар

Да Сisco имах впредвид.
            Благодаря за изчерпателния отговор.
            Успех !
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
              Може би имаш в предвид Сisco?

Ако да, акциите на тази компания се търгуват на NASDAQ. Трябва ти посредник който работи с тази борса, колко скъпо ще ти излезе зависи колко си навътре с тематиката и технологиите. Има онлайн брокери които са евтини, но колкото е по-евтино, толкова повече умения ти трябват за да се справиш. Ако имаш намерение да търгуваш с акции активно, най-добре да се запознаеш в детайли с процеса и всички видове анализи и да си избереш брокер с ниски такси.
              Да Сisco имах впредвид.
              Благодаря за изчерпателния отговор.

Коментар

Искам да попитам как мога да си купя акции на някой световни копмании (например Sicso и др.) - какви са таксите и комисионните.
                Въпросът е за реално притежаване на акции.
                Благодаря предварително.
                Може би имаш в предвид Сisco?

Ако да, акциите на тази компания се търгуват на NASDAQ. Трябва ти посредник който работи с тази борса, колко скъпо ще ти излезе зависи колко си навътре с тематиката и технологиите. Има онлайн брокери които са евтини, но колкото е по-евтино, толкова повече умения ти трябват за да се справиш. Ако имаш намерение да търгуваш с акции активно, най-добре да се запознаеш в детайли с процеса и всички видове анализи и да си избереш брокер с ниски такси.
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Отваряш световната мрежа интернет.
                  Избираш си инвестиционен посредник...
                  Звъниш, звъниш, посещаваш на място.
                  Договор.
                  Осигуряваш пъри.
                  Ти си собственик !
                  Успех .
                  Благодаря.
                  Препоръчайте добър инвестиционен посредник в Пловдив

Коментар

• Отваряш световната мрежа интернет.
                    Избираш си инвестиционен посредник...
                    Звъниш, звъниш, посещаваш на място.
                    Договор.
                    Осигуряваш пъри.
                    Ти си собственик !
                    Успех .
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Начинаещ

Искам да попитам как мога да си купя акции на някой световни копмании (например Sicso и др.) - какви са таксите и комисионните.
                      Въпросът е за реално притежаване на акции.
                      Благодаря предварително.
                    Working...
                    X