Желая, да ме уведомите, как сте решили въпроса.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
"Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента ти си ни проблема...
Гледай да не станеш проблем на Свети Наум.....
Една е темата а ти ни пречиш да я обсъждаме и спамиш......
Отвори си друга и си пиши..
Понимаеш ли..
верщен зи..."
Смятам, че потребителят Монти ме заплашва открито против правилата на сайта.
Вие решете проблема, за да не намесваме правосъдните органи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroПрибира се мъжът вкъщи - бутилка шампанско, цветя, бонбони... Жена му:
- Скъпи, каква приятна изненада... Толкова романтично... Жалко, че днес ми дойде...-
- Абе вие да не сте се наговорили, бе!
Първоначално изпратено от klarona Разгледай мнениеТова е много добро
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕто ти част от разрешените. Много готини са и висят в огромни банери
Откриха 16 диви яйца в слипове на мъж
Едното се излюпило...За изненада на преносителя е било пиле на голям зелен кълвач....
Животинчето е търсило най-близката дупка където да се скрие...Лош късмет...
Коментар
-
Ето ти част от разрешените. Много готини са и висят в огромни банери
Откриха 16 диви яйца в слипове на мъж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМожете да го пратите на баба му у "путлера"
Пп. Инвестора толерира словото "ПУТЛЕР". "Путлер" се употребява от потребителя маранди
Аз още по-свойски го наричам путюLast edited by Факушкa; 20.05.2014, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОбикновено избягвам да коментирам модераторите, но ниската им обща култура почва да прави впечатление.
В случая става въпрос за модератора chronos, който в темата "Украйна 2" е редактирал мой пост както следва
На мястото на многоточието беше думата "манго". Колко трябва да си тъп и без елементарна обща култура за да не познаваш фразата "Посмали манго" ??? Да не знаеш, че това е български фразеологизъм? Може да се види ТУК, а ето и оригиналното детско стихче на Асен Босев, откъдето фразата става популярна в българския език.
Защо модераторът е изтрил думата? От извратено разбиране на "политическа коректност" или пък я класифицира като обидна?
Аман от илитерати, културни инвалиди и обикновени тъпанари! ИНВЕСТОРЕ, ПОДБИРАЙТЕ СИ ХОРАТА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМоля някой модератор да вземе отношение към троленето на потребителя Marandi в тема "Украйна". Това вече на нищо не прилича. Всичките му писания там са ТРОЛЕНЕ и обиди. Направо е нетърпимо!
Няма ли поне един да му погледне последните десетина поста и да види какво е чудо.
Пп. Инвестора толерира словото "ПУТЛЕР". "Путлер" се употребява от потребителя маранди
Коментар
-
Моля някой модератор да вземе отношение към троленето на потребителя Marandi в тема "Украйна". Това вече на нищо не прилича. Всичките му писания там са ТРОЛЕНЕ и обиди. Направо е нетърпимо!
Няма ли поне един да му погледне последните десетина поста и да види какво е чудо.
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеС подобни "днешни" българи продажници - определено не съм Българин!
П.П. Хвани Минчо от село Нагъзване и си пишете колко е велика Русия и че без нея Слънцето не изгрява. Нищо, че Минчо не може да посочи Русия преди 300 години къде е била на картата.
Педерастията ( да плющят някого в задника ) е медицинско заболяване и не ми пречите. Някои цял живот са свикнали да ги порят откъм кърматаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИНВЕСТОРЕ, ПОДБИРАЙТЕ СИ ХОРАТА!
Че кой нормален човек ще се хване на такава "работа"?
Думата требеше да е "служещите", а не - "хората".
Се едно да кажеш на журналист "човек". Не се връзва, според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАман от илитерати, културни инвалиди и обикновени тъпанари! ИНВЕСТОРЕ, ПОДБИРАЙТЕ СИ ХОРАТА!
Да, бе, да! Кренвирши от месо!?Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!
Коментар
Коментар