Първоначално изпратено от valio1900
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да спра получаването на поща от Вас?
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение...след като 100 потребителя се оплакаха вече, включително и моя милост поне 2 пъти, не е ли по лесно програмистите им да променят настройката да е " без известяване " по дифолт ?
ПП ето , че отново забравих да променя опцията за известяване
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеВсеки мейл най-отдолу си има линк, където пише нещо такова:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
За да не получавате повече известия за отговори по темата, кликнете тук:
http://www.investor.bg/forum/subscri...v6chjhk4c54jvg
Много е просто - кликаш линка (не този горе, а онзи в пощата ти) и няма да получаваш известия по темата.
Освен това, когато пишеш отговор по даден тема (както правя аз сега), малко по-надолу има една кутийка, която се казва Абонамент (известия). Просто избери опцията Без осведомяване по е-мейл и няма да получаваш известия.
за всяка нова тема се получават известия и всеки път трябва да влизам в поне едно известие и да правя това , което си описал.
когато поствам забравям да променя известяването щото това е единственият форум, който ме интересува с дефолтно известяване.
след като 100 потребителя се оплакаха вече, включително и моя милост поне 2 пъти, не е ли по лесно програмистите им да променят настройката да е " без известяване " по дифолт ?
ПП ето , че отново забравих да променя опцията за известяванеLast edited by NYSERookie; 10.07.2011, 13:38.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
ivandavidov
Всеки мейл най-отдолу си има линк, където пише нещо такова:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
За да не получавате повече известия за отговори по темата, кликнете тук:
http://www.investor.bg/forum/subscri...v6chjhk4c54jvg
Много е просто - кликаш линка (не този горе, а онзи в пощата ти) и няма да получаваш известия по темата.
Освен това, когато пишеш отговор по даден тема (както правя аз сега), малко по-надолу има една кутийка, която се казва Абонамент (известия). Просто избери опцията Без осведомяване по е-мейл и няма да получаваш известия.
Коментар
Коментар