IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПЛАТФОРМИ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПЛАТФОРМИ

Здравейте! от известно време съм с ПОБОС, но немога да подавам поръчки, стигам до подаването на поръчката, попълвам всичко правилно, маркирам и поръчката не отива в чакащи, нищо. Направих настройките на ПС-то от Start-менюто,Settings/Control Panel/Regional and Language OptionsCustomize/Numbers/Decimal simbol -точка(.), Currency - точка(.), Date/Date separator - точка(.). Преинсталирах и Уиндоуса - профешънъл 2010, интернет доставчиците не са ме ограничили, защото инвестиционният посредник е на същите нет-доставчици и при тях всичко си е ок, от там поръчките ми се изпълняват. Та въпросът ми е с коя платформа няма да е нужно да имам определени настройки, а ще мога да си я подкарам по-лесно. Става въпрос за търгуване с акции на БФБ. Благодаря предварително
    Last edited by musaka456; 29.12.2010, 20:53.
Working...
X