IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Баннати форумци

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За тъжбите си има тема.
    Не злоупотребявайте!
    Заключвам тук.

Коментар

• на мен лично почват да ми писват такива теми. ми как няма да липсват форумци - търговия с по 20 компании, НИКАКВИ корпоративни новини, никаква активност на компаниите

вие какво очаквате - да си седят тук хората и да си чешат езиците като разните му там соколчета и ташунковци...

онези от вас, които са с форума от повече години много добре помнят и дните без сделки и месеците на спад от 2005-2006 година. тогава форумът пак беше в криза - ръка за ръка с борсата

запитайте се защо никой не е баннат от темите за валутна търговия, а са все знайковци, о*рали всички възможни теми

Коментар

• Абе къде се губи Остапа!?
        Пак ли е баннат!?
        Нищо не препоръчвам!

Коментар

• много на сериозно започнаха да се взимат от инвестора, така сами ще си заколят златната кокошка - форума

Коментар

• Фашкийката,за Гракито незнам....но май и тои..ако не скоро...

Коментар

• Баннати форумци

започвам тази тема, защото немалка част от основното присъствие на форума взе да ми липсва напоследък и не зная кои от тях са баннати (и защо) и кои от тях просто са се смарангясали от жега (студ) или печалби (загуби) на БФБ-то и затова не драскат, а някои от тях наистина ме развеселяваха

Дотук, доколкото разбрах, баннати са:
              Пешката Карадебилов
              Би-то
              Мейси
              Дългосрочен
              ТРОЛ и ..... (оставям на Инвестора или на по-информираните да ме осведомят)

Също така бих желал да знам и какви са причините, за банването на отделните хора и как се предлага форумец за бан, за да знае, че няма двойни стандарти, а ако има да знаем кои са привилигированите съфорумци, с които не трябва да се караш, за да не те обадят на другарката

Предлагам и в тази тема да се обявяват бъдещите баннати герои от форума, както и да се правят предложенията за бан, след като разберем критериите за налагане на бан, естествено
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
            Working...
            X