Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Баннати форумци
Collapse
Заключена.
X
X
-
на мен лично почват да ми писват такива теми. ми как няма да липсват форумци - търговия с по 20 компании, НИКАКВИ корпоративни новини, никаква активност на компаниите
вие какво очаквате - да си седят тук хората и да си чешат езиците като разните му там соколчета и ташунковци...
онези от вас, които са с форума от повече години много добре помнят и дните без сделки и месеците на спад от 2005-2006 година. тогава форумът пак беше в криза - ръка за ръка с борсата
запитайте се защо никой не е баннат от темите за валутна търговия, а са все знайковци, о*рали всички възможни теми
Коментар
-
SoKoLoV
Фашкийката,за Гракито незнам....но май и тои..ако не скоро...
Коментар
-
Баннати форумци
започвам тази тема, защото немалка част от основното присъствие на форума взе да ми липсва напоследък и не зная кои от тях са баннати (и защо) и кои от тях просто са се смарангясали от жега (студ) или печалби (загуби) на БФБ-то и затова не драскат, а някои от тях наистина ме развеселяваха
Дотук, доколкото разбрах, баннати са:
Пешката Карадебилов
Би-то
Мейси
Дългосрочен
ТРОЛ и ..... (оставям на Инвестора или на по-информираните да ме осведомят)
Също така бих желал да знам и какви са причините, за банването на отделните хора и как се предлага форумец за бан, за да знае, че няма двойни стандарти, а ако има да знаем кои са привилигированите съфорумци, с които не трябва да се караш, за да не те обадят на другарката
Предлагам и в тази тема да се обявяват бъдещите баннати герои от форума, както и да се правят предложенията за бан, след като разберем критериите за налагане на бан, естественоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experienceТагове: Отмаркиране на всички
Коментар